Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Skin wrote: 28 Aug 2023, 13:32
zana, da nisi slucajno pokusala dobiti termin u onoj noctarici u kranjcevicevoj?
pokusala prije 2 mjeseca, kaze imamo termin u augustu
Kod Maje? Imala termim u srijedu ali me nisu zapisali pa umjesto na onu stolicu za pedikuru ponudili mi neku štokrlicu da sjednem pa da dižem noge na neki stolić.
Ja rekla hvala i izaśla.
A ovo danas sam se naručila preko sredime stranice.
A kod Maje je užasna gužva
Last edited by Zana on 28 Aug 2023, 14:12, edited 1 time in total.
Treba samo ić' prekoreda i govorit' "izvinjavam se"
Pila puno vode da ne budem hasta ko prekjucer jer sam dan ranije malo pila, pa dehidrirala. Prekjucer lezala, sjedila, nisam mogla jesti, nisam mrdnula iz kuce i tri puta u toku dana spavala, bilo mi muka, imala nesvjestice.
Nikad ne pijem dovoljno vode, osim da me stavis na teski fizicki rad (sto sam nedavno imala priliku provjeriti u praksi). Pokusacu se natjerati.
Pila puno vode da ne budem hasta ko prekjucer jer sam dan ranije malo pila, pa dehidrirala. Prekjucer lezala, sjedila, nisam mogla jesti, nisam mrdnula iz kuce i tri puta u toku dana spavala, bilo mi muka, imala nesvjestice.
Nikad ne pijem dovoljno vode, osim da me stavis na teski fizicki rad (sto sam nedavno imala priliku provjeriti u praksi). Pokusacu se natjerati.
Ni ja. Ali jucer sam se bas tjerala posto sam citav dan bila vani pa da ne bih i danas patila kao prekjucer. Danas sam super, olizala kucu, sto se kaze. I stalno vodu pijuckam pomalo.
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.