Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Julia-Klara wrote: 28 Aug 2023, 15:42
Jah sramote - Strateski forum na Bledu, svi predstavnici balkanskih zemalja pricaju engleski, samo nasa guska Kristo ima prevoditeljicu
Zena je bila direktor autobusne stanice u Livnu, ima sve predispozicije da vodi drzavnu vladu.
Ne vidim problem.
U diplomatiji opet, najbitnije je da mores napravit kolut napred, i da ti je zena vazda noseca.
"Bosna i Hercegovina može se na različite načine organizirati, a oni koji zazivaju građansku državu i kroz nekakvu presudu vide za to prostora, vrlo jasno im poručujemo da dok god u ustavu imamo hrvatskog člana Predsjedništva, dok god imamo hrvatski klub Doma naroda i na entitetskoj i državnoj razini, to jasno svjedoči o potrebi ustavne jednakopravnosti hrvatskog naroda s druga dva, a i legitimnog predstavljanja tog naroda", istaknuo je Čović.
"Poštujemo Sud iz Strazbura koji donosi svoje odluke na osnovu Povelje o ljudskim pravima i općeprihvaćenim deklaracijama, ali mi imamo Dejtonski sporazum i Ustav BiH koji prvenstveno moramo primjenjivati, poštujući sve ove deklaracije koje je BiH prihvatila", rekao je Čavara.
Samo treba ici u Makarsku na more.
Samo treba Vegetu, Podravku, Janu i Ozujsko kupovati.
"Bosna i Hercegovina može se na različite načine organizirati, a oni koji zazivaju građansku državu i kroz nekakvu presudu vide za to prostora, vrlo jasno im poručujemo da dok god u ustavu imamo hrvatskog člana Predsjedništva, dok god imamo hrvatski klub Doma naroda i na entitetskoj i državnoj razini, to jasno svjedoči o potrebi ustavne jednakopravnosti hrvatskog naroda s druga dva, a i legitimnog predstavljanja tog naroda", istaknuo je Čović.
"Poštujemo Sud iz Strazbura koji donosi svoje odluke na osnovu Povelje o ljudskim pravima i općeprihvaćenim deklaracijama, ali mi imamo Dejtonski sporazum i Ustav BiH koji prvenstveno moramo primjenjivati, poštujući sve ove deklaracije koje je BiH prihvatila", rekao je Čavara.
Pa ne mozes ti Muji dokazati, to kad se navadi ide glavom kroz zid, dzaba argumenti.
ZORA VIDOVIĆ OTKRILA: "Dogovoreni su novi koeficijenti raspodjele javnih prihoda, RS će dobivati više novca iz državne kase!"
Kako je riječ o povećanju od oko 1 posto, to praktično znači da će RS ubuduće dobivati oko 100 miliona KM više nego je dobivalado sada.
Realno, ta Zora Vidovic laze cim zine.
I jedina joj je obaveza stalno da laze kako manji entitet ekonomski dobro stoji, kako ima para, kako su likvidni i tako to.
Tesko je tries godina bratsva i jedinstva izbit iz glave a neki i dan danas mlate o istom
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio
Od 31.03.1992 (napad na Bijeljinu) do 31.12.1995 oko 1300 dana
1300/365 ( nek budu prestupne) = 3,561643835616438
Od kud Dino 4.godine i 22 dana u rovu...
Ma kačio sam jučer negdje, možda na temi o njegovoj stranci, ili šta ja znam.
Pao mit o maloljetnom borcu ARBiH.
Ispostavilo se da je on u Sarajevu tokmo rata, proveo vremena otprilike koliko i Dino Merlin, ili Halid Bešlić. To jest, izbivao je više nego što je bio. Slalo ga kao talenta za košarku, igrao po nekim turnirima isl. On rova nije ni vidio.
1300/365 ( nek budu prestupne) = 3,561643835616438
Od kud Dino 4.godine i 22 dana u rovu...
Ma kačio sam jučer negdje, možda na temi o njegovoj stranci, ili šta ja znam.
Pao mit o maloljetnom borcu ARBiH.
Ispostavilo se da je on u Sarajevu tokmo rata, proveo vremena otprilike koliko i Dino Merlin, ili Halid Bešlić. To jest, izbivao je više nego što je bio. Slalo ga kao talenta za košarku, igrao po nekim turnirima isl. On rova nije ni vidio.