Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Chan wrote: 29 Aug 2023, 17:19
Pranje veša ispade atomska fizika
Pajdo kroz zivot naucis da se pravis mutav. Namjerno jednom zajebes, drugi put, treci i kasnije kaze ne zna on ja cu.
Tako ti je u zivotu
Lako je zajebat, kad pustis sve nek se kotrlja u smjeru zajebavanja neces na kraju Imat sta obuc. Odnosno Imat ces al u tvom stilu I novom dizajnu
Sve ce biti sareno ofarbano,sa otiscima stipaljki na rubu majica i izguzvano,
Ljubav je igra za dvoje u kojoj oboje mogu pobjediti (Eva Gabor)
Duh wrote: 29 Aug 2023, 17:51
Wir verdanken die Erfindung der Waschmaschine Jacob Christin Schäffer (1767). 30 Jahre später, erhielt der Amerikaner Nathaniel Briggs das erste Patent für eine Waschmaschine.16.05.2021
novinarska naklapanja nisu dokazi a ako neko prijavi patent ne znaci i da je izumitelj
Duh wrote: 29 Aug 2023, 17:17
Vic ne bi bio smiješan, da nije glup.
Muskarci izmislili i napravili ves mašine.
Ali bolje da se smijete nego da ste dalje sakatile prste prakljacama.
Kad si ti prostrio prvi ves na strik I koliko komada vesa si okacio tada??
znam stisnuti stipaljke.
ali ako je zena tu, onda njima dam. one to rade nadahnutije i inteligentnije.
Fuddo wrote: 30 Aug 2023, 18:24
Da sam zensko na udaju gledo bih da je fin, kulturan, posten, vrijedan, da je okrenut vjeri, da ne pije, ne pusi, ne kocka.
Fuddo wrote: 30 Aug 2023, 18:24
Da sam zensko na udaju gledo bih da je fin, kulturan, posten, vrijedan, da je okrenut vjeri, da ne pije, ne pusi, ne kocka.
Pa ja
Samo tako ce bit mirna da mu nece kakva budalastina u neka doba svintat.