Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Dalia wrote:Maloprije uključila veš mašinu, mašina oprala, ja poredala veš i krenem da zatvorim poklopac i skontam: pa čovječe ja nikad nisam stavila prašak u mašinu veš se oprao u samoj vodi, poskidam sve i eno opet uključila...
..mislila si na RUMA....
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Dalia wrote:Maloprije uključila veš mašinu, mašina oprala, ja poredala veš i krenem da zatvorim poklopac i skontam: pa čovječe ja nikad nisam stavila prašak u mašinu veš se oprao u samoj vodi, poskidam sve i eno opet uključila...
Meni se jednom desilo da vratim ponovo na pranje umjesto ispiranje. Džaba što sam isključila pa vratila na ispiranje, opet se opralo. Radila mašina skoro 6 sati
Meni se jednom desilo da vratim ponovo na pranje umjesto ispiranje. Džaba što sam isključila pa vratila na ispiranje, opet se opralo. Radila mašina skoro 6 sati
Kod mene to nema ili ne znam da ima...ja jednom uključim i ona štanca dok sve ne završi. Ova moja valjda pametna zna sama kad treba isprat
Fine djevojke su u krevetu u 9, da bi mogle kući doći do 11.
Meni je majstor rekao jednom što vraćaš, ona sama ispere ali meni je ovako draže. Ionako ispire samo 10-15 min. Plus što omekšivaš stavim tada kad vratim na ispiranje.
Ama nije baš sve tako romantično.
Ovo ja naložio, kosti stare da ugrijem. sad ću da stavim lastik pojas, vunenu kapu i naravno, vunene čarape. Razmišljam i o banji. Ni ove pokućnice mi nisu nešto. Nije ni čudo kad si iz Čajne. Moram kupiti zepe a razmišljam i o nakurnjaku.
zepe,zepe, ima tete prodaju na pijaci ...
nakurnjak? mislis da ce pomoci? ja to vise ne radim, probala jednom, i nije mi se svidjelo sto sam napravila, pa batalila