Žuta štampa!

Televizija, štampa, internet portali.

Moderator: Krokodil Behko

Ciklama
Status: Offline

Re: Ceca u šoku! (

Post by Ciklama »

Luna. wrote:nije on lijep, al´ kako zna romanticno pogledat, da se istopis.. hajmo raspa ovdale, reci him majo :D
Taj pogled nisam doživjela :zubi ...
Mada ... ne gledam serije, meni je bio dobEEEEr onaj Ezel, gledala sam svaku petu epizodu, kad on naiđe zaboravim čitati prevod, tako da ni dan danas ne znam šta se radilo u toj seriji. . :plavi
Veca
Uvijek slobodna!
Uvijek slobodna!
Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
Has thanked: 23883 times
Been thanked: 6243 times

Post by Veca »

...jest' da ima buljave i vodenaste oci,ponekad izgleda strasno,malkice je i frljav,al' ima,ono nesto,u sebi! ;)
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
Luna.
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 4 times
Been thanked: 15 times

Post by Luna. »

Veca wrote:...jest' da ima buljave i vodenaste oci,ponekad izgleda strasno,malkice je i frljav,al' ima,ono nesto,u sebi! ;)
tako, reci im :aplauzz
Nesto sam razocaran ovih dana. Proci ce... ili mozda nece... jedno od to dvoje...
Djole
Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator
Has thanked: 9692 times
Been thanked: 11431 times

Post by Krokodil Behko »

A i poprcav je.
Maja
Administrator
Administrator
Has thanked: 7879 times
Been thanked: 18627 times

Post by Maja »

Luna. wrote:nije on lijep, al´ kako zna romanticno pogledat, da se istopis.. hajmo raspa ovdale, reci him majo :D
Normalno Luno. On se meni sviđa kao Sulejman i Onur, a ne kao pravo biće (jer ga u stvarnosti ne znam).
Teško je spojiti ono što se u njemu spaja, romantika, muževnosti i strast :D
laganini
Spamer
Spamer
Been thanked: 1 time

Post by laganini »

..i krvoločnost....ajde..
..slobodan čovik kad tad bude baniran..
Maja
Administrator
Administrator
Has thanked: 7879 times
Been thanked: 18627 times

Post by Maja »

To pogotovo.
Nela
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by Nela »

Veca wrote:...jest' da ima buljave i vodenaste oci,ponekad izgleda strasno,malkice je i frljav,al' ima,ono nesto,u sebi! ;)
:haha To ti je ono, malo frljav, baca ga u lijevo kad hoda, ima grbu na ledjima, al je fin, ima dobru dusu :oo
Da ste ga srele na ulici ili kako na pijaci prodaje luk i kupus bio bi vam odvratan, al posto je glumac - dobar je. Zene - uozbiljite se :oo
Nervira me kad je covjek govno a ponasa se k'o Rafaelo kuglica
Luna.
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 4 times
Been thanked: 15 times

Post by Luna. »

Maja wrote:
Normalno Luno. On se meni sviđa kao Sulejman i Onur, a ne kao pravo biće (jer ga u stvarnosti ne znam).
Teško je spojiti ono što se u njemu spaja, romantika, muževnosti i strast :D
I meni tako, svidja mi se kako glumi...
inace, volim takve muskarce, sto zvijezde s neba skidaju. za men eje to musko. ne mora bit lijep uopste. prije ce me osvojit takav, nego neki sa savrsenim crtama lica i manekenskom gradjom a da je ovamo pizdonja, kojeg ne interesuje sta ja zelim i ne trudi se da mi ugodi...
Nesto sam razocaran ovih dana. Proci ce... ili mozda nece... jedno od to dvoje...
Djole
Veca
Uvijek slobodna!
Uvijek slobodna!
Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
Has thanked: 23883 times
Been thanked: 6243 times

Post by Veca »

Nela wrote:
:haha To ti je ono, malo frljav, baca ga u lijevo kad hoda, ima grbu na ledjima, al je fin, ima dobru dusu :oo
Da ste ga srele na ulici ili kako na pijaci prodaje luk i kupus bio bi vam odvratan, al posto je glumac - dobar je. Zene - uozbiljite se :oo
:pracka :plavi
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator
Has thanked: 9692 times
Been thanked: 11431 times

Haris Džinović tvrdi da nije ćelav

Post by Krokodil Behko »

Image

Nekrunisani “kralj meraka” Haris Džinović održat će koncerte u beogradskom Centru “Sava“ 27. i 28. decembra, za koje se traži karta više, a osim dobre muzike, ne odriče se ni brkova i šešira.

“Svi misle da nosim šešir zato što sam ćelav, a nije tako. Nosim ga zato što mi dobro stoji i to nije samo moje, već i mišljenje mnogih”, izjavio je Haris za Blic, napominjući da je danas, uostalom, moda brijanja do glave, tako da ne bi imao problem da se obrije.
Šešir je, kaž, stavio kad je počeo pjevati u grupi “Sar E Roma“ zbog imidža.
“I više ga nisam skinuo. Taj šešir je ubijedio sve da sam Rom iako jedini u grupi to nisam bio”, ističe Haris.

U istom intervjuju izložio je i svoju teoriju o brkovima.
“Brkove sam, s druge strane, pustio od gimnazije, to je bila moda jer je bio aktuelan hipi pokret. I neću ih se odreći. Brkovi su detektori za otkrivanje erogenih zona (smeh)”, izjavio je Haris Džinović.

Smetaju li vam komentari na razliku u godinama između vas i vaše supruge Meline?

Image

- Da mi osjećamo da postoji razlika, ne bismo bili zajedno sve ove godine, i to nam je danas bolje nego ikada do sada. Ne znam dokle će to trajati, vjerovatno dok neko od nas dvoje ne umre, to jest ja (smijeh). Baš to što imam 30 godina mlađu ženu, za čim muškarci u mojim godinama čeznu, čini da budem u potpunosti posvećen i da nemam potrebe za flertom. Što bih tražio bilo šta kad sve imam kod kuće?

(blic)
Trepavica

Re: Haris Džinović tvrdi da nije ćelav

Post by Trepavica »

:D. Daj sliku bez sesira...
dacina_curica

Post by dacina_curica »

Koja udarna vijest! :grana
Trepavica

Post by Trepavica »

dacina_curica wrote:Koja udarna vijest! :grana
Kako nije, hajde nadi nekog tipa sa zenskom mladom od sebe 30 godina... :plavi i jos da nije celav.... :ooo
Ruana

Post by Ruana »

Nije celav. Bar nije bio kad sam ga ja vidjela bez sesira. Mislim da je bila 2005 godina, vidjela sam ga na Peljescu.
Trepavica

Post by Trepavica »

Image
Pjevač Haris Džinović se prilikom izrade vize za Veliku Britaniju morao fotografisati gologlav, kakvog ga publika nije vidjela već decenijama, a ta je fotografija sada dospjela i do javnosti.

Umjesto da, kao i do sada, Harisovu fotografiju bez marame i šešira, koji su njegov zaštitni znak već decenijama, gledaju samo carinici, ona je greškom postala dostupna javnosti, piše srbijanski Blic.

Sudeći prema šaljivoj priči koja kruži internetom, fotografija je završila na plakatu koji najavljuje pjevačev nastup u Engleskoj, jer organizatori navodno nisu imali nijednu drugu.

Džinović je šešir počeo nositi početkom osamdesetih, kada je nastupao sa grupom Sar e Roma. Od tada ga gologlavog mogu vidjeti samo porodica i prijatelji.
Brkove je posljednji put obrijao u vojsci, a njegov kostim za nastupe najčešće se svodi na farmerke i crnu majicu.
Ruana

Post by Ruana »

Tada je imao rajf na glavi i imao je kosu.
Nela
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by Nela »

On je meni prava karikatura a zena mu je zmaj, fakat su raspar pravi
Nervira me kad je covjek govno a ponasa se k'o Rafaelo kuglica
dacina_curica

Post by dacina_curica »

Cek ba, koliko je njemu godina ako je ona 30 godina mladja? :sok Onda se on drama dobro drzi, *ebo kosu. :klanja
Trepavica

Post by Trepavica »

Haris Džinović ( 26 September 1951) Wikpedia
Post Reply

Return to “Mediji”