Nekrunisani “kralj meraka” Haris Džinović održat će koncerte u beogradskom Centru “Sava“ 27. i 28. decembra, za koje se traži karta više, a osim dobre muzike, ne odriče se ni brkova i šešira.
“Svi misle da nosim šešir zato što sam ćelav, a nije tako. Nosim ga zato što mi dobro stoji i to nije samo moje, već i mišljenje mnogih”, izjavio je Haris za Blic, napominjući da je danas, uostalom, moda brijanja do glave, tako da ne bi imao problem da se obrije.
Šešir je, kaž, stavio kad je počeo pjevati u grupi “Sar E Roma“ zbog imidža.
“I više ga nisam skinuo. Taj šešir je ubijedio sve da sam Rom iako jedini u grupi to nisam bio”, ističe Haris.
U istom intervjuju izložio je i svoju teoriju o brkovima.
“Brkove sam, s druge strane, pustio od gimnazije, to je bila moda jer je bio aktuelan hipi pokret. I neću ih se odreći. Brkovi su detektori za otkrivanje erogenih zona (smeh)”, izjavio je Haris Džinović.
Smetaju li vam komentari na razliku u godinama između vas i vaše supruge Meline?
- Da mi osjećamo da postoji razlika, ne bismo bili zajedno sve ove godine, i to nam je danas bolje nego ikada do sada. Ne znam dokle će to trajati, vjerovatno dok neko od nas dvoje ne umre, to jest ja (smijeh). Baš to što imam 30 godina mlađu ženu, za čim muškarci u mojim godinama čeznu, čini da budem u potpunosti posvećen i da nemam potrebe za flertom. Što bih tražio bilo šta kad sve imam kod kuće?
(blic)