Žene su u podsvijesti lezbe..
Moderators: spacebound, Duminjo
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8224 times
- Been thanked: 19365 times
- Status: Online
Re: Misterija je riješena: Evo zašte žene idu u WC u paru
Pa jednostavno pravimo društvo jedna drugoj i ako smo u mješovitom društvu obavezno bacimo neki komentar vezano za muškarce, plus što uvijek prijateljici imaš reći nešto što nije za svačije (muške) uši.
-
Trepavica
- Status: Offline
Tempy wrote: Nikad mi nije bilo drago vidjeti ženu bez pratnje da sjedi u restoranu ili nekom drugom ugostiteljskom objektu. U zadnje vrijeme neka već ustaljena pravila ponašanja se ruše, uglavnom na štetu žena. Primjetim da danas kada žena izvadi cigaretu da zapali niko ne skače sa upaljačem što je bilo nezamislivo u 80-tim. Kad bi dama izvadila cigaretu 5-6 upaljača bi sjevnulo munjevitom brzinom.
Zena koja je sama u restoranu
Za mene licno, fini maniri se ne pokazuje pripaljivanjem cigarete djevojci...Ima tu bezbroj drugi stvari..( a nije to tema )...
Danas je sve manje restorana i ugostiteljskih objekata gdje pusenje nije dozvoljeno, tako da i manje mogucnosti ima da vidis kako neko "skace"..i idu prema djevojci da joj prpali cigaretu...
A i ako idu u paru...idu iz potrebe da sto vise ispricaju...jer svaka minuta u tisine je izgubjena minuta !
Re: žene su u podsvijesti lezbe..
U svakoj zeni cuci muskarac i obrnuto u svakom muskarcu zena pitanje je trenutka i okolnosti koji ce duh izaci. 
Behko otvorio temu i nabr'o . Od muškaraca jedini sam se ja usudio dati neki komentar i evo me neslavno padoh pod inim argumentima i opaskama. Moje dame bilo bi je zadovoljstvo, ali ja više ne navraćam na ovu temu,
sada ću kada vidim žene da skupno idu u toalet imati savim drugo (ispravno) mišljenje.
bye bye
bye bye
Ako sam isla u paru onda je razlog uvijek bio to sto mi je mrsko samoj.
A sto Tempy rece da su neki maniri ostali u '80-im, imam jednog prijatelja u cijem drustvu nikad zenska nije sama sebi pripalila cigaru. Bez obzira sto smo recimo prijatelji godinama sto sijelimo kod mene ili kod njega kuci, uvijek prvi stigne sa upaljacem. I uvijek otvara i zatvara vrata i auta i kafica, restorana i sl.
A sto Tempy rece da su neki maniri ostali u '80-im, imam jednog prijatelja u cijem drustvu nikad zenska nije sama sebi pripalila cigaru. Bez obzira sto smo recimo prijatelji godinama sto sijelimo kod mene ili kod njega kuci, uvijek prvi stigne sa upaljacem. I uvijek otvara i zatvara vrata i auta i kafica, restorana i sl.
Nervira me kad je covjek govno a ponasa se k'o Rafaelo kuglica
Ja mislim da se boje otići same do WC-a, ili se boje mraka u slučaju da im neko ugasi svijetlo.
Ostavljam profil na forumu u amanet dobrim ljudima
USERNAME: Lebowski
PASSWORD: 123456
Dobri ljudi, uđite i promijenite šifru i riješite se kjafira.
USERNAME: Lebowski
PASSWORD: 123456
Dobri ljudi, uđite i promijenite šifru i riješite se kjafira.
drago mi je da kavaliri nisu izumrliNela wrote:Ako sam isla u paru onda je razlog uvijek bio to sto mi je mrsko samoj.
Otvoriti vrata, privući stolicu, zapaliti cigaretu, nasuti piće u čašu , pridržati kaput ili drugi odjevni predmet, ponuditi ruku da se po potrebi osloni, čekati umjesto nje u redu...
Vjeruj da sve od navedenog radi. Zene ga obozavaju, a ja sam ponosna da imam takvog prijateljaTempy wrote:drago mi je da kavaliri nisu izumrliNela wrote:Ako sam isla u paru onda je razlog uvijek bio to sto mi je mrsko samoj.
Otvoriti vrata, privući stolicu, zapaliti cigaretu, nasuti piće u čašu , pridržati kaput ili drugi odjevni predmet, ponuditi ruku da se po potrebi osloni, čekati umjesto nje u redu...
Nervira me kad je covjek govno a ponasa se k'o Rafaelo kuglica
-
Trepavica
Tempy wrote: drago mi je da kavaliri nisu izumrli
Pričala mi jedna ... -poznaje jednog kavalira koji ode u WC prije svoje dame , i sjedi na WC solji.,,da kad ona ode ne bude joj solja ledena-...
U vrijeme, kad sam ja bio momak, je bio običaj da momak ide s curom do toalete i tamo je sačeka, vrati se s njom, pomogne joj da sjedne za sto - ono, na način da ona sjeda a momak podvuče stolicu curi pod guzicu.
I to je imalo svoju cijenu - lakše ti je cura pi*ke dala , jer je u očima drugih bila dama
I to je imalo svoju cijenu - lakše ti je cura pi*ke dala , jer je u očima drugih bila dama
Najzaslužniji za slobodu naše zemlje su danas bez posla, gladni i žedni!
https://www.youtube.com/watch?v=vG8cSBpqHSM
..onda u meni čuči callica...radeta62 wrote:U svakoj zeni cuci muskarac i obrnuto u svakom muskarcu zena pitanje je trenutka i okolnosti koji ce duh izaci.
..slobodan čovik kad tad bude baniran..
- Zagorka
- Žena, majka, forumašica

- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 626 times
kako je krenuo rastjeravati zene,uskoro ce mu se od svakog stabla u sljivAku pricinjavati po jedna.....u akšame........pa će grlit šljive.....i poklanjati im pažnjuLuna. wrote:al´ valjate gluposti... behko pogotovo sa svojom filozofijom
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9988 times
- Been thanked: 11864 times
Re: Žene su u podsvijesti lezbe..
Bit će da sam pogodio "u sridu" čim čitam proteste protiv mog vrlo demokratskog i nadasve savremenog stava 
..nešto si mi sumnjiv u zadnje vrime da te nije neka kučka odjebala...Krokodil Behko wrote:Bit će da sam pogodio "u sridu" čim čitam proteste protiv mog vrlo demokratskog i nadasve savremenog stava
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9988 times
- Been thanked: 11864 times
Nije. Eto reče ti Zagorka, izgleda da je obrnuto ali nekako je proturječna sa zadnjim riječima, pa valja nam sačekati objašnjenje 
- Zagorka
- Žena, majka, forumašica

- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 626 times
Ma nije......on samo voli glumiti kako poznaje zene,pa se katkad oklizne.....a u podsvijesti je gejlaganini wrote:..nešto si mi sumnjiv u zadnje vrime da te nije neka kučka odjebala...Krokodil Behko wrote:Bit će da sam pogodio "u sridu" čim čitam proteste protiv mog vrlo demokratskog i nadasve savremenog stava
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
..to smo razradili na jednoj od tema..sumnjive su one meni..
Sve je prije bilo bolje a sad se sexaju još samo virtualno 
Najzaslužniji za slobodu naše zemlje su danas bez posla, gladni i žedni!
..i to među sobom...ali neka doći će i volja..