Pedofilija
Moderator: Krokodil Behko
Osuđeni pjevač pedofil smijao se presudi

Zbog seksualnog zlostavljanja i drogiranja djece, te pokušaja silovanja 11-mjesečne bebe, Ian Watkins osuđen je na 35 godina zatvora. Priznao je krivnju pa se sprdao.
Jedna obožavateljica dozvolila mu je da joj ubrizga heroin prije nego siluje njenu kćerkicu. Jednu je preko Skypea molio da mu dozvoli da siluje njenu kćerkicu i poslao joj fotografiju na kojoj se samozadovoljava kako bi je potaknuo. Jednoj je rekao da ona i njena kćerkica pripadaju njemu jer se seksao s obje...
Zbog seksualnog zlostavljanja i drogiranja djece, te pokušaja silovanja 11-mjesečne bebe, Ian Watkins (36) osuđen je na 35 godina zatvora. Osudu, sučeve komentare i mišljenje javnosti smatra toliko nevažnim da se, nakon što je priznao krivnju, sprdao iz cijele situacije. Nazvao je prijatelja i cijeli slučaj opisao riječima 'mega lolz' (presmiješno), dajući do znanja da mu je sve to smiješno i zabavno.

Očuh bi ga najradije prebio
Roditelji pjevača grupe Lostprophets šokirani su saznanjima o Ianu, srame ga se i nemaju razumijevanja za njegove gnjusne postupke. Njegov očuh, John Davies (53), rekao je da je cijela obitelj duboko razočarana, posramljena i proživljava nevjerojatne boli zbog Ianova ponašanja.
- Zbog svega zla koje je učinio, ne bi mi teško palo prebiti ga. Mogao bih ga nabiti na svaki zid zatvorske ćelije u koju će ga zatvoriti - kaže Davies, inače svećenik baptističke crkve.
Obitelj posramljena i šokirana
Watkinsova majka Elaine (60) nije došla na sinovo suđenje jer je u teškom psihičkom stanju zbog svega što je Ian učinio. Kad su se javile prve djevojke i rekle da je Ian htio silovati njihovu djecu, Elaine i John molili su se da to ne bude istina, da je sve izmišljotina poludjelih obožavateljica, no kad je policija krenula istraživati i pronašla 'brdo' dokaza, shvatili su da su odgojili monstruma. Elaine se, naime, udala za Johna kad je Ian bio malo dijete. Njegov biološki otac je preminuo i Ian je odrastao u crkvenoj zajednici.
- Dok je bio tinejdžer nisu ga zanimale ni droge, ni alkohol, a ni izlasci. Bio je divno dijete i završio je grafički fakultet kao jedan od najboljih studenata. Slava ga je pokvarila i napravila od njega čudovište - dodaje Davies.
Dok Ianov 24-godišnji brat Daniel ljudima uopće ne želi ni reći tko mu je brat jer ga se previše srami, njegovi roditelji ipak se nadaju da će Ian jednog dana biti bolje, da će shvatiti kako to što je radio nije bilo dobro i žele mu pomoći kad za to dođe vrijeme.
Pričao o 'seksi četverogodišnjakinji'
Jedna od djevojaka s kojima se Watkins seksao, Joanne Majic, pjevača je još 2008. prijavila policiji. Pričao joj je o svojim seksualnim pustolovinama i šokirao je pa ga je ostavila.
- Jednom mi je pričao kako je u backstageu vidio jednu jako seksi četverogodišnjakinju. Pazite, četverogodišnjakinju! Pa tko normalan uopće može reći da je četverogodišnjakinja seksi?! - govori Joanne u videu.
(24sata.hr)
Ostavljam profil na forumu u amanet dobrim ljudima
USERNAME: Lebowski
PASSWORD: 123456
Dobri ljudi, uđite i promijenite šifru i riješite se kjafira.
-
- Status: Offline
Re: Osuđeni pjevač pedofil smijao se presudi
Wtf? 11-mjesecne bebe?
35 godina mu je malo ali riknuce prijevremeno ionako. ..

35 godina mu je malo ali riknuce prijevremeno ionako. ..
Last edited by dacina_curica on 19 Dec 2013, 20:57, edited 1 time in total.
-
Protivnik sam smrtne kazne, ali ovakvi slučajevi me dovode u dilemu.
- Luna.
- Inventar foruma
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 15 times
vidjece kako ce mu bit smijesno i zabavno kad ga budu guzili u zatvoru 

Nesto sam razocaran ovih dana. Proci ce... ili mozda nece... jedno od to dvoje...
Djole
Djole
-
35 godina?! Nadam se da će ga pravda stići bar u zatvoru.
Budali možeš da oprostis, jer srlja samo u jednom pravcu i ne folira nikoga.
Foliranti su oni od kojih ti je muka...
Foliranti su oni od kojih ti je muka...
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9254 times
- Been thanked: 10992 times
Sarajevo: Pedofil nakon kazne ponovo pronašao žrtvu

Pedesetčetvorogodišnji Sarajlija Edvin A. početkom decembra 2012. u Općinskom sudu u Sarajevu osuđen je na jedinstvenu kaznu zatvora od 13 mjeseci jer je tada 16-godišnju djevojku prijetnjama natjerao na oralni seks i sve to kriomice snimao.
Prethodno je maloljetnicu upoznao preko društvene mreže Facebook, a potom je presreo na ulici i pokazao joj pištolj i zaprijetio da se s njim ne smije igrati.
Dvadesetak dana nakon što je odslužio zatvorsku kaznu ovaj 54-godišnjak ponovo je otvorio novi profil na Facebooku i “ulovio” novu žrtvu.
Kako Oslobođenje nezvanično doznaje, Edvin se sumnjiči da je kao metu ovaj put izabrao 14-godišnju djevojčicu. I opet je radio prema istom scenariju: Napravio je lažni Facebook profil, stavio sliku nekog 17-godišnjaka i nazvao se atraktivnim imenom (Deni Montana).
Potom je zatražio prijateljstvo od djevojčice. Nakon što ga ona u početku nije prihvatila, došao je do nje preko njenih prijatelja i uspostavio kontakt.
Misleći da je “provjeren”, djevojčica ga je dodala među Facebook prijatelje te je on uspostavio komunikaciju s njom, a potom je putem drugih Facebook profila postao Facebook prijatelj i sa njenim roditeljima.
Navodno je ponovo prijetio žrtvi da će joj prebiti oca i majku, ako njih dvoje ne budu imali fizički kontakt.
Njegov sljedeći korak bio je da dozna gdje rade roditelji njegove “žrtve”. Doznao je čak i službeni broj mobitela oca žrtve na koji je navodno poslao MMS poruku sa eksplicitnom slikom djeteta i propratnim tekstom: “Ne znaš ti šta ti kćerka radi”, pisalo je u poruci uz pojašnjenje da ga je djevojčica oralno zadovoljila, i pomagala mu u masturbaciji…
(Oslobođenje.ba)
- Zagorka
- Žena, majka, forumašica
- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 625 times
Re: Sarajevo: Pedofil nakon kazne ponovo pronašao žrtvu
Sudiju za damu objesit.Jok pedofila.
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
ma servirati mu vlastitu cunu za rucak, pa ga nakon toga pocastiti toljagom po sred tintare.
pi*am se na "zakon".
pi*am se na "zakon".

- harlekin
- Aktivni forumaš
- Has thanked: 163 times
- Been thanked: 354 times
men u tome najcudniji otac od te malecke
da to mom djetetu napravi,nebi mu trebao sudija ni policija ni novinari
taj bi odmarao u vjecnim lovistima i pricao jah imao sam ja fb profil
da to mom djetetu napravi,nebi mu trebao sudija ni policija ni novinari
taj bi odmarao u vjecnim lovistima i pricao jah imao sam ja fb profil

Re: Pedofilija
Svako malo izleti mi vijest o nekoj nastavnici koja se seksala sa učenikom, više njih, slala golišave fotografije djeci, iskorištavala ih, zvala kući, seksali se u njenoj kući pred djecom, u autu, hotelu...blud, blud, blud.
Komentari na takve vijesti uglavnom pozitivni, tek poneki osude... uvijek isti ebeni komentari, ko ono RIP kada neko umre: Što ja nisam imao takvu nastavnicu
...svaka čast...
Kada izađe vijest o muškarcu pedofilu lavina osuda koje se donesu samo na osnovu naslova, nije potrebno ni čitati tekst. Odmah
Zašto je to tako?
Komentari na takve vijesti uglavnom pozitivni, tek poneki osude... uvijek isti ebeni komentari, ko ono RIP kada neko umre: Što ja nisam imao takvu nastavnicu

Kada izađe vijest o muškarcu pedofilu lavina osuda koje se donesu samo na osnovu naslova, nije potrebno ni čitati tekst. Odmah

Zašto je to tako?
- Luna.
- Inventar foruma
na prvu bismo rekli, zasto je strasnije ako muskarac pedofil iskoristi dijete, nego kad zena zavede djecaka.Lebowski wrote:Svako malo izleti mi vijest o nekoj nastavnici koja se seksala sa učenikom, više njih, slala golišave fotografije djeci, iskorištavala ih, zvala kući, seksali se u njenoj kući pred djecom, u autu, hotelu...blud, blud, blud.
Komentari na takve vijesti uglavnom pozitivni, tek poneki osude... uvijek isti ebeni komentari, ko ono RIP kada neko umre: Što ja nisam imao takvu nastavnicu...svaka čast...
![]()
![]()
![]()
Kada izađe vijest o muškarcu pedofilu lavina osuda koje se donesu samo na osnovu naslova, nije potrebno ni čitati tekst. Odmah![]()
Zašto je to tako?
razlika je sto muskarci, dijete moraju prevarom ili silom dovesti do sexa a kad zena sa djecakom ima sex uglavnom je to ono sto djecak u tom momentu zaista i zeli.
bar prvi put. tek kasnije se kod djecaka pocinje stvarat averzija prema tom sexu ili se posljedice pojave u starijem dobu.
Nesto sam razocaran ovih dana. Proci ce... ili mozda nece... jedno od to dvoje...
Djole
Djole
- Veca
- Uvijek slobodna!
- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
- Has thanked: 22451 times
- Been thanked: 5965 times
...pedofili-pedofilice-isto je to meni!
Kako da ne budem stepski vuk, olinjali pustinjak usred svijeta ciji ciljevi nisu moji, cije mi radosti nista ne znace!
-
- Inventar foruma
jedno je fizicki invazivno i cesto nanosi teske fizicke povrede a drugo nije. psihicki, druga prica.
- Luna.
- Inventar foruma
bas tako...Spanac_113 wrote:jedno je fizicki invazivno i cesto nanosi teske fizicke povrede a drugo nije. psihicki, druga prica.
npr. ovi slucajevi sa nastavnicama i ucenicima... tu se uglavnom radi o djecacima od 13-14 godina,kojima to isprva izgleda kao izazov i rijetko koji odbije ili pokusa izbjeci taj sex, jer u tim godinama nisu svjesni da su sema meta iskoristavanja...
tek kasnije to pocinje prouzrokovat psihicke posljedice.
Djole
Djole
- Rum
- Sebijin pulen
- Mood:
- Has thanked: 40174 times
- Been thanked: 26223 times
Pssst vidjece vas NEla i Bona
Rečeno je:
“Niko ti se ne može popeti na leđa osim ako mu ih poviješ!”
“Niko ti se ne može popeti na leđa osim ako mu ih poviješ!”
Sve i da je tačno a nije jer i kod mnogih curica postoji ta želja da budu sa starijim... da se ne lažemo.Luna. wrote:na prvu bismo rekli, zasto je strasnije ako muskarac pedofil iskoristi dijete, nego kad zena zavede djecaka.Lebowski wrote:Svako malo izleti mi vijest o nekoj nastavnici koja se seksala sa učenikom, više njih, slala golišave fotografije djeci, iskorištavala ih, zvala kući, seksali se u njenoj kući pred djecom, u autu, hotelu...blud, blud, blud.
Komentari na takve vijesti uglavnom pozitivni, tek poneki osude... uvijek isti ebeni komentari, ko ono RIP kada neko umre: Što ja nisam imao takvu nastavnicu...svaka čast...
![]()
![]()
![]()
Kada izađe vijest o muškarcu pedofilu lavina osuda koje se donesu samo na osnovu naslova, nije potrebno ni čitati tekst. Odmah![]()
Zašto je to tako?
razlika je sto muskarci, dijete moraju prevarom ili silom dovesti do sexa a kad zena sa djecakom ima sex uglavnom je to ono sto djecak u tom momentu zaista i zeli.
bar prvi put. tek kasnije se kod djecaka pocinje stvarat averzija prema tom sexu ili se posljedice pojave u starijem dobu.

Nije nužno bolno a često i ne bude seksa ili nešto fizički... i ne bude ništa što ne radi sa vršnjacima, samo ta razlika u godinama.Spanac_113 wrote:jedno je fizicki invazivno i cesto nanosi teske fizicke povrede a drugo nije. psihicki, druga prica.
-
- Inventar foruma
zabrinjavajuca izjava LebLebowski wrote:Nije nužno bolno a često i ne bude seksa ili nešto fizički... i ne bude ništa što ne radi sa vršnjacima, samo ta razlika u godinama.Spanac_113 wrote:jedno je fizicki invazivno i cesto nanosi teske fizicke povrede a drugo nije. psihicki, druga prica.

Ma de pusti, komšijina mala..