Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Zizi505 wrote: 17 Aug 2020, 13:15
Neki dan sam s društvom pričala o godinama i kako brzo prolaze. Skontam kako ne mogu da se sjetim kakva mi je bila 2012., sva mi je kao u magli.
Možda je i to pokazatelj da imam priličan broj godina.
Početkom februara 2012. pao je metar snijega, a na ljeto, bili su najveći toplotni udari ikada.
Neki dan sam s društvom pričala o godinama i kako brzo prolaze. Skontam kako ne mogu da se sjetim kakva mi je bila 2012., sva mi je kao u magli.
Ti si jos dobra, meni fali nekih 5 do 10 godina, ne znam ni gdje sam bio ni sta sam radio
Početkom februara 2012. pao je metar snijega, a na ljeto, bili su najveći toplotni udari ikada.
U turskom jeziku postoji jedna predivna riječ, sensizlik, koje nema ni u jednom drugom jeziku. Označava nedostajanje jedne konkretne osobe, odsutnost jednog čovjeka ili jedne žene. Stanje bez tebe. Ne samoća. Ne usamljenost. Nego jednostavno beztobost...
Sjecam se te zime 2012-te jer se po gradu organizovalo ciscenje, toliko je bilo snijega A inace slabo pamtim kad je kakva zima, ljeto bilo. Jedino tako te neke ekstreme, poplave i to
greeneyes wrote: 17 Aug 2020, 22:47
Sjecam se te zime 2012-te jer se po gradu organizovalo ciscenje, toliko je bilo snijega A inace slabo pamtim kad je kakva zima, ljeto bilo. Jedino tako te neke ekstreme, poplave i to