Koraci_u_noci wrote: 04 Sep 2023, 10:42 Kad ce oklagija, da vidimo ko nam je forumski vec jednom nogom otis'o
Nešto nema interesovanja, jedino ako bih uspio smisliti neke zanimljive konkurencije
Moderator: Krokodil Behko

Koraci_u_noci wrote: 04 Sep 2023, 10:42 Kad ce oklagija, da vidimo ko nam je forumski vec jednom nogom otis'o

Boze budaleMaja wrote: 04 Sep 2023, 10:19 Ako meni nesto ne daj boze bude, da znate da bla ima pristup svemu pa nek vidi s Behkom zeli li preuzeti (tu su i troskovi foruma), ako ne bude htio ili ako i on umre ne daj boze, onda ponuditi Ruma jer ima slifa za to a i tu je od prvog dana. Ako ne bi ni on, onda Julija, Spejs i Duminjo.
Ako ne bi i oni htjeli, e jePtese onda![]()

Jes' vidio

Ja bih napustio forum na tvom mjestu.

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Nice wrote: 04 Sep 2023, 12:01 Ne znam čiji bi me odlazak najviše rastužio i o tome sam mogla kroz šalu pisati sve do smrti našeg kolege prog123 i još par dragih osoba sa drugog foruma...
Nisam bila toliko bliska s njima, ponekad smo razmijenjivali mišljenje, više se šalili, ali me mnogo pogodilo. Nisam se tome nadala. Tako da o onima koji su mi baš daleko draži i mnogo mi znače... ne želim ni da razmišljam, želim da živite vječno i da ja umrem među prvima
Lakše je umrijeti nego patiti

Smrt je ubica zivota..

a šta ako blavoru podivljaju ona dva polipa ??Maja wrote: 04 Sep 2023, 10:19 Ako meni nesto ne daj boze bude, da znate da bla ima pristup svemu pa nek vidi s Behkom zeli li preuzeti (tu su i troskovi foruma), ako ne bude htio ili ako i on umre ne daj boze, onda ponuditi Ruma jer ima slifa za to a i tu je od prvog dana. Ako ne bi ni on, onda Julija, Spejs i Duminjo.

Nemoj matere ti da ti ista bude, zahmetli to sve oorganizovat.Neka te.Maja wrote: 04 Sep 2023, 10:19 Ako meni nesto ne daj boze bude, da znate da bla ima pristup svemu pa nek vidi s Behkom zeli li preuzeti (tu su i troskovi foruma), ako ne bude htio ili ako i on umre ne daj boze, onda ponuditi Ruma jer ima slifa za to a i tu je od prvog dana. Ako ne bi ni on, onda Julija, Spejs i Duminjo.

Prepisi na mene testament pa jaMaja wrote: 04 Sep 2023, 10:19 Ako meni nesto ne daj boze bude, da znate da bla ima pristup svemu pa nek vidi s Behkom zeli li preuzeti (tu su i troskovi foruma), ako ne bude htio ili ako i on umre ne daj boze, onda ponuditi Ruma jer ima slifa za to a i tu je od prvog dana. Ako ne bi ni on, onda Julija, Spejs i Duminjo.

Tako,bivaspacebound wrote: 04 Sep 2023, 10:54Boze budaleMaja wrote: 04 Sep 2023, 10:19 Ako meni nesto ne daj boze bude, da znate da bla ima pristup svemu pa nek vidi s Behkom zeli li preuzeti (tu su i troskovi foruma), ako ne bude htio ili ako i on umre ne daj boze, onda ponuditi Ruma jer ima slifa za to a i tu je od prvog dana. Ako ne bi ni on, onda Julija, Spejs i Duminjo.
![]()

a šta ako blavoru podivljaju ona dva polipa ??