Samo da kažem.......
Moderator: VIP
Re: Samo da kažem.......
........Niko od nas nikad ne može znati kako izgleda u očima drugog čoveka. Jer, ako je i najbolji psiholog, on to sam ne može proniknuti, a ovaj drugi neće mu to nikad u celosti, iskreno kazati. Neće hteti ili neće umeti....
Pametne žene ne savjetuju muskarce.One mu suptilno i nježno,ženski neprimjetno,nametnu ono sto žele.I OSTAVE GA U ZABLUDI DA JE ON ODLUČIO.
-
- Inventar foruma
- Status: Offline
u jeboTesann wrote:........Niko od nas nikad ne može znati kako izgleda u očima drugog čoveka. Jer, ako je i najbolji psiholog, on to sam ne može proniknuti, a ovaj drugi neće mu to nikad u celosti, iskreno kazati. Neće hteti ili neće umeti....

-
-
- Inventar foruma
-
Lepu su pustili 
Da, jos jedna je ostala, mada sam ja mislila da ce Nadezda krepati u zatvoru kako su se nastelili da je nikad ne puste.

Da, jos jedna je ostala, mada sam ja mislila da ce Nadezda krepati u zatvoru kako su se nastelili da je nikad ne puste.

-
-
dacina_curica wrote:Lepu su pustili
Ev' da se ovako ispravim, pustene su obe.

Da idem s klincem gledat hobbit 3D... Kad je izašao nisam stigao od posla sad ispravljam...
Habibti, ya nour el - ain... 

-
- Inventar foruma
umro Mikhail Kalashnjikov 
covjek zbog kojeg je svaki neuki covjek u svijetu imao mogucnost da sije smrt za prilicno nisku cjenu.

covjek zbog kojeg je svaki neuki covjek u svijetu imao mogucnost da sije smrt za prilicno nisku cjenu.
- harlekin
- Aktivni forumaš
- Has thanked: 163 times
- Been thanked: 354 times
nie on ubijao ljude,coek samo napravio savrseno oruzjeSpanac_113 wrote:umro Mikhail Kalashnjikov

a ljudi uvijek ubijaju,stapom i kamenom ak nemaju sta drugo

-
- Inventar foruma
ja sam to mislio u pozitivnom smislu Harleharlekin wrote:nie on ubijao ljude,coek samo napravio savrseno oruzjeSpanac_113 wrote:umro Mikhail Kalashnjikov
a ljudi uvijek ubijaju,stapom i kamenom ak nemaju sta drugo

da nije bilo ak (bilo bi nesto drugo) mnoge bi revolucije ostale na papiru!

-
- Inventar foruma
Hoćemo li proslaviti?dacina_curica wrote:Nadezhda Tolokonnikova pustena iz zatvora.....konacno!

Last edited by Bambi on 23 Dec 2013, 19:51, edited 1 time in total.
-
.. da bi neko trebao objasniti kreatorima da još uvijek ima žena sa malehnim strukom i širokih kukova. 

- Rum
- Sebijin pulen
- Mood:
- Has thanked: 40148 times
- Been thanked: 26176 times
Mala ti si kao vila bjaziCiklama wrote:.. da bi neko trebao objasniti kreatorima da još uvijek ima žena sa malehnim strukom i širokih kukova.

Rečeno je:
“Niko ti se ne može popeti na leđa osim ako mu ih poviješ!”
“Niko ti se ne može popeti na leđa osim ako mu ih poviješ!”
-
Rudolph wrote:Mala ti si kao vila bjaziCiklama wrote:.. da bi neko trebao objasniti kreatorima da još uvijek ima žena sa malehnim strukom i širokih kukova.