Ima koja godina. I poznajes je

Moderator: Krokodil Behko
Skin, sa kim zivi sa foruma..
Sa @blavorom.
Rum
Mogli bi neki slucajno nagaziti na koru od bananeMaja wrote: 04 Sep 2023, 10:19 Ako meni nesto ne daj boze bude, da znate da bla ima pristup svemu pa nek vidi s Behkom zeli li preuzeti (tu su i troskovi foruma), ako ne bude htio ili ako i on umre ne daj boze, onda ponuditi Ruma jer ima slifa za to a i tu je od prvog dana. Ako ne bi ni on, onda Julija, Spejs i Duminjo.
Ako ne bi i oni htjeli, e jePtese onda![]()
Duminjo wrote: 05 Sep 2023, 01:04Mogli bi neki slucajno nagaziti na koru od bananeMaja wrote: 04 Sep 2023, 10:19 Ako meni nesto ne daj boze bude, da znate da bla ima pristup svemu pa nek vidi s Behkom zeli li preuzeti (tu su i troskovi foruma), ako ne bude htio ili ako i on umre ne daj boze, onda ponuditi Ruma jer ima slifa za to a i tu je od prvog dana. Ako ne bi ni on, onda Julija, Spejs i Duminjo.
![]()
IstaMaja wrote: 04 Sep 2023, 10:19 Ako meni nesto ne daj boze bude, da znate da bla ima pristup svemu pa nek vidi s Behkom zeli li preuzeti (tu su i troskovi foruma), ako ne bude htio ili ako i on umre ne daj boze, onda ponuditi Ruma jer ima slifa za to a i tu je od prvog dana. Ako ne bi ni on, onda Julija, Spejs i Duminjo.
…..da ti ne pričam šta će ti još sve biti…
tako je, nista mu narast nece, al se hoce objesit.. eh et..
....ako vec nije
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests