a i dalje mi se javlja ovo sa slike i nema šanse da ga ugasim. samo ga povučem dole da mi ne smeta

Sad vidjeh, ovo....
Ovo je TI JE VIRUS!!!!!, na dosta kompova sam naletio da je instaliran i kao fol Anti-Virus, i sve fol kao skenira i sl. a ustvari samo širi viruse, i to ne samo jednu vrstu, nego i trojance (a "vlasnik" trojanca (mislim da znaš...) ima koooomplet uvid u tvoj komp, i sve šta mu treba... isto ko da sjedi za tvojim kompom. Crvi opet "jedu" sistemske fajlove.... i sve rega radi, i ti ga ugasiš - slijedeći put da ga upališ - "mandrak"!!! error za error ...
Aaa što je najgore, nema šanse da se uninstalira - jer ne da!!!
Eh tu takođe TuneUP može extra pomoći.... ima svoj uninstaller, i mogućnost brisanje foldera (fajlova) koje običnim putem ne možete obrisati - greška "Access Denied" (pristup zabranjen toj datoteci)....
Sve TuneUP može srediti.... iii poslije toga očistiti komp od HDD-ova, (defragmentacija) skeniranje greškaka (Disk Doktor) i sve ovo sa windows registry-jem. Takođe može sve da "očistit" smeće u registriju, tako da samim tim kompe će brže radiiti...
Mislim - sve u svemu - TuneUP Utilities je sve što vam treba za održavanje i "popravljanje" kompa, da ne govorim ooo kopmletnom prilagođavanju XP-a, sve moguće "hidden" postavke dostupne na klik, iiii poslije svake izmjene pravi "Restore Point" sa kojim možete ako hoćete u sekundi vratiti stanje na koji želite datum...
Takođe ima i dosta alata, inače Tune UP sad dolazi sa više alata, i takođe ima extra BackUP & Restore alat (tool)