Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Zanki wrote: 05 Sep 2023, 12:27
Ne bi se složila da mora, dođe iz inostranstva i sav novac uloži u ogromnu kućetinu da bi mu dica kad se požene imaju di živit... Šta ne kupi stanove, ne jok neka svi vide da je zamak napravia i svi da mu budu blizu dica, unuci...
Ljudi ne kontaju svoj egoizam ne što ne žele nego tolko znaju...
Neviste ima da muče a sinovi neka se komodaju svi da brinu o njima sve žene ovoga svitaaa
Jah
Nema toga vise..
niko se ne vraca iz inostranstva..
kuce su prazne..
Dobro hoću reć evo ima malo više novaca...
Stanove kupuju kćerima a sinovima dograđuju...
Najbolja stvar kod psihopate je, što ti se maksimalno posvete.
Ne bi se složila da mora, dođe iz inostranstva i sav novac uloži u ogromnu kućetinu da bi mu dica kad se požene imaju di živit... Šta ne kupi stanove, ne jok neka svi vide da je zamak napravia i svi da mu budu blizu dica, unuci...
Neviste ima da muče a sinovi neka se komodaju svi da brinu o njima sve žene ovoga svitaaa
Jah
Nema toga vise..
niko se ne vraca iz inostranstva..
kuce su prazne..
Ostario sam. Od 50 do 65 godina znam ih jedno sigurno 40 sto su se vratili ili se vracaju a nikoga da odlazi tih godina.Pogotovo kako je korona bila, amerike, kanade i australije najvise, svi nesta zbrzali.Sad nesta i njemacke njih par.
Jah
I ja cu tako akobogda.
A djeci ako se ne svidja, neka kupe ili neka prave sebi, skupa sa svojim zenama.
Ovo danas postalo normalno da djeca budu ljuta na roditelje ako im ne obezbijede 4 zida. To uzjahalo i ne zna sjahat sa grbace.
Jah
I ja cu tako akobogda.
A djeci ako se ne svidja, neka kupe ili neka prave sebi, skupa sa svojim zenama.
Ovo danas postalo normalno da djeca budu ljuta na roditelje ako im ne obezbijede 4 zida. To uzjahalo i ne zna sjahat sa grbace.
Ti si mlad i ne zamaraj lipu glavu još sad s tin
Najbolja stvar kod psihopate je, što ti se maksimalno posvete.