Hvala Ru, jedino nisam pokusala sa peskirom, pokusat cu i toRuana wrote:Izmasiraj vrat odzada. I najmanje pola litra hladne vode. Onda umotaj vrat vrucim peskirom.
Samo da kažem.......
Moderator: VIP
Re: Samo da kažem.......
Nervira me kad je covjek govno a ponasa se k'o Rafaelo kuglica
-
- Status: Offline
-
Meni uvjek pomogne taj vruc peskir. Davno mi jednom jedna vijetnamka rekla.
-
Djevojka iz BiH postavila je sinoć oglas da traži momka sa kojim bi dočekala Novu godinu i izazvala je ogromnu pažnju korisnika popularnog internet oglasnika "Prodaja i kupovina".
Kako je bilo navedeno u oglasu, mlada i atraktivna djevojka, koja je priložila i svoju fotografiju kako bi “dokazala” dobar izgled, tražila je momka sa kojim bi dočekala novu 2014. godinu u Gradu Soli (Tuzla).
Navela je da želi sa prihvatljivim kandidatom da dočeka Novu godinu, precizirala je i klub u Tuzli o kojem je riječ i napisala da je sve plaćeno, dakle mladić ne bi imao nikakvih troškova, prenosi Kurir.
Tražila je pratnju, a kao uslov je postavila da momak ne smije biti stariji od 25 godina.
“Ja izgledam pravo dobro, kao što se može vidjeti na slici”, opis je u oglasu, uz apel da se ne postavljaju glupa pitanja.
Oglas je, ipak, obrisan bez objašnjenja, te ostaje da se nagađa da li je djevojka već pronašla pratica za novogodišnju noć ili je ipak riječ o zloupotrebi oglasnog prostora.
Ej Dacika
nije od masaze, idem stalno i ona me preporodi, bilo mi je malo lakse poslije ali me opet kasnije uhvatilo. Sad je vec malo bolje, nista bez voltarena
Ru, ni ja nikad nisam cula za ovi metodu ali covjek ce sve probati kad zaboli

Ru, ni ja nikad nisam cula za ovi metodu ali covjek ce sve probati kad zaboli

Nervira me kad je covjek govno a ponasa se k'o Rafaelo kuglica
-
Schumacher u borbi za život
Francuska televizija BFM javlja da je bivši šampion Formule 1 Mihael Šumaher u kritičnom stanju poslije povreda na skijanju u toj zemlji i da Nijemac ima krvarenje u mozgu.
Informacija je dobijena iz "medicinskih izvora" u bolnici u Grenoblu, u koju su njemačkog vozača Formule 1 prebacili nakon nesreće na skijalištu u francuskim Alpama.
Službenih informacija o njegovom zdravstvenom stanju iz bolnice ili od strane Šumaherovog menadžmenta nema.
Šumahera je u bolnici posetio nekadašnji francuski vozač Formule 1 Olivie Panis, koji živi u Grenoblu. Aktualni vozači nekadašnjem kolegi podršku pružaju putem Tvitera. Među njima je Heiki Kovalainen, koji je napisao da se nada Šumaherovom skorom oporavku. Sličnu je poruku imao i Adrijan Sutil, dok je Roman Grožan napisao da su njegove misli sa Šumaherom i njegovom porodicom.
Francuska televizija BFM javlja da je bivši šampion Formule 1 Mihael Šumaher u kritičnom stanju poslije povreda na skijanju u toj zemlji i da Nijemac ima krvarenje u mozgu.
Informacija je dobijena iz "medicinskih izvora" u bolnici u Grenoblu, u koju su njemačkog vozača Formule 1 prebacili nakon nesreće na skijalištu u francuskim Alpama.
Službenih informacija o njegovom zdravstvenom stanju iz bolnice ili od strane Šumaherovog menadžmenta nema.
Šumahera je u bolnici posetio nekadašnji francuski vozač Formule 1 Olivie Panis, koji živi u Grenoblu. Aktualni vozači nekadašnjem kolegi podršku pružaju putem Tvitera. Među njima je Heiki Kovalainen, koji je napisao da se nada Šumaherovom skorom oporavku. Sličnu je poruku imao i Adrijan Sutil, dok je Roman Grožan napisao da su njegove misli sa Šumaherom i njegovom porodicom.
-
Dobro jutro Bambi...Covijek sto stariji sve manje spava..Bambi wrote:Dobro jutro![]()
Što li sam ja ovako poranila![]()

-
- Inventar foruma
Trepavica wrote:Dobro jutro Bambi...Covijek sto stariji sve manje spava..Bambi wrote:Dobro jutro![]()

- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9575 times
- Been thanked: 11329 times
Užas. Sve duže i duže spavam ujutro. Ovakvih tmurnih jutara nije bilo u ovolikim serijama.
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14376 times
- Been thanked: 9951 times
E vala nije ...Bambi wrote:Trepavica wrote:Dobro jutro Bambi...Covijek sto stariji sve manje spava..Bambi wrote:Dobro jutro![]()
E to je tačno
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 

- Maja
- Administrator
- Has thanked: 7793 times
- Been thanked: 18352 times
-