Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Chan wrote: 07 Sep 2023, 22:38
Pa zar nisu bile one peticije i dreka javnosti da ukinu te programe ili emisije šta već?
zar si pomislio i jednu sekudu da ce to proci molim te... u cijeloj ex jugi je tako. kad se nesto desi, malo se prisuti i onda nastavi kao da nista nije bilo..
Da budem iskren nisam neš pratio dešavanja kod njih tamo u posljednje vrijeme, ali s obzirom na broj ljudi na protestima očekivao sam bar nešto ozbiljnije.
Al eto nek se sad guše u tom poganluku od emisija, a najgore od svega je što će se i u Bosni masovno gledati.
Chan wrote: 07 Sep 2023, 22:38
Pa zar nisu bile one peticije i dreka javnosti da ukinu te programe ili emisije šta već?
zar si pomislio i jednu sekudu da ce to proci molim te... u cijeloj ex jugi je tako. kad se nesto desi, malo se prisuti i onda nastavi kao da nista nije bilo..
Tacno to sam tad na onoj temi napisala kad je LS trazila od mene misljenje. Oduvek je tako bilo i ostaće.
Chan wrote: 07 Sep 2023, 22:41
Da budem iskren nisam neš pratio dešavanja kod njih tamo u posljednje vrijeme, ali s obzirom na broj ljudi na protestima očekivao sam bar nešto ozbiljnije.
Al eto nek se sad guše u tom poganluku od emisija, a najgore od svega je što će se i u Bosni masovno gledati.
u bih je glavna publika... svi blehnu u ono, bem ti, ne znam ni kako da ono nazovem.. ispiranje mozga.. ma nije ni to. ne znam kako neko sa imalo mozga moze blehnuti u ono.. one psovke, kurvanja, intrige.. bude mi muka svega mi.. al je prava slika naseg drustva. to 100%
Tacno to sam tad na onoj temi napisala kad je LS trazila od mene misljenje. Oduvek je tako bilo i ostaće.
ja te teme nisam nesto puno pratio, one su uvijek momenat, kao i sve ostalo. ne spominje niko vise, bila tema par dana, kao i ona ubistva u gradaccu i to je to. ceka se sledeci hit, dogadjaj, sta vec.. ne mogu ja to.
Šta reče Željko Mitrović jednom prilikom na twitteru... nešto tipa naravno da sam profiter i profit sam izgradio na vašoj retardiranosti i da niste tako glupi ja nikad ne bih ostvario rekordne profite
Chan wrote: 07 Sep 2023, 22:50
Šta reče Željko Mitrović jednom prilikom na twitteru... nešto tipa naravno da sam profiter i profit sam izgradio na vašoj retardiranosti i da niste tako glupi ja nikad ne bih ostvario rekordne profite
pa ja, kad se raspravljao sa onim prasetom, zar ne? i prase na slicnima zaradjuje.. sve umno impotentno..
To je onaj sto mu sin ubio onu devojku ?
Sto se tice realitija, ja tu nisam tako stroga. Pratila sam pre 20 godina nemacki Big Brother sto je tad bilo nesto novo na tv-u i dosta zabavno.
Sve je ok u malim dozama.
To je onaj sto mu sin ubio onu devojku ?
Sto se tice realitija, ja tu nisam tako stroga. Pratila sam pre 20 godina nemacki Big Brother sto je tad bilo nesto novo na tv-u i dosta zabavno.
Sve je ok u malim dozama.
jes, jes.. pa ja mislim da i jeste jedino kod nas rijaliti.. sve najgori sljam koji se busa da nesto vrijedi.. da bog sacuva.. bizi, odoh muziku ganjat i neue welle.