Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
Pa zar nisu bile one peticije i dreka javnosti da ukinu te programe ili emisije šta već?
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
Chan wrote: 07 Sep 2023, 22:38
Pa zar nisu bile one peticije i dreka javnosti da ukinu te programe ili emisije šta već?
zar si pomislio i jednu sekudu da ce to proci molim te... u cijeloj ex jugi je tako. kad se nesto desi, malo se prisuti i onda nastavi kao da nista nije bilo..
Da budem iskren nisam neš pratio dešavanja kod njih tamo u posljednje vrijeme, ali s obzirom na broj ljudi na protestima očekivao sam bar nešto ozbiljnije.
Al eto nek se sad guše u tom poganluku od emisija, a najgore od svega je što će se i u Bosni masovno gledati.
Chan wrote: 07 Sep 2023, 22:38
zar si pomislio i jednu sekudu da ce to proci molim te... u cijeloj ex jugi je tako. kad se nesto desi, malo se prisuti i onda nastavi kao da nista nije bilo..
Tacno to sam tad na onoj temi napisala kad je LS trazila od mene misljenje. Oduvek je tako bilo i ostaće.
Chan wrote: 07 Sep 2023, 22:41
Da budem iskren nisam neš pratio dešavanja kod njih tamo u posljednje vrijeme, ali s obzirom na broj ljudi na protestima očekivao sam bar nešto ozbiljnije.
Al eto nek se sad guše u tom poganluku od emisija, a najgore od svega je što će se i u Bosni masovno gledati.
u bih je glavna publika... svi blehnu u ono, bem ti, ne znam ni kako da ono nazovem.. ispiranje mozga.. ma nije ni to. ne znam kako neko sa imalo mozga moze blehnuti u ono.. one psovke, kurvanja, intrige.. bude mi muka svega mi.. al je prava slika naseg drustva. to 100%
Tacno to sam tad na onoj temi napisala kad je LS trazila od mene misljenje. Oduvek je tako bilo i ostaće.
ja te teme nisam nesto puno pratio, one su uvijek momenat, kao i sve ostalo. ne spominje niko vise, bila tema par dana, kao i ona ubistva u gradaccu i to je to. ceka se sledeci hit, dogadjaj, sta vec.. ne mogu ja to.
Šta reče Željko Mitrović jednom prilikom na twitteru... nešto tipa naravno da sam profiter i profit sam izgradio na vašoj retardiranosti i da niste tako glupi ja nikad ne bih ostvario rekordne profite
Chan wrote: 07 Sep 2023, 22:50
Šta reče Željko Mitrović jednom prilikom na twitteru... nešto tipa naravno da sam profiter i profit sam izgradio na vašoj retardiranosti i da niste tako glupi ja nikad ne bih ostvario rekordne profite
pa ja, kad se raspravljao sa onim prasetom, zar ne? i prase na slicnima zaradjuje.. sve umno impotentno..
To je onaj sto mu sin ubio onu devojku ?
Sto se tice realitija, ja tu nisam tako stroga. Pratila sam pre 20 godina nemacki Big Brother sto je tad bilo nesto novo na tv-u i dosta zabavno.
Sve je ok u malim dozama.
Samo što je ovaj reality u Srbiji teški odron. Sve najgore iz društva završi u toj emisiji.
Starlete iliti elitne prostitutke, "opaki" momci, bivši kriminalci itd.
Pa nije im jednom policija ulazila u emisiju. TAko nešto nisi mogla vidjeti u njemačkom Big Brotheru.
To je onaj sto mu sin ubio onu devojku ?
Sto se tice realitija, ja tu nisam tako stroga. Pratila sam pre 20 godina nemacki Big Brother sto je tad bilo nesto novo na tv-u i dosta zabavno.
Sve je ok u malim dozama.
jes, jes.. pa ja mislim da i jeste jedino kod nas rijaliti.. sve najgori sljam koji se busa da nesto vrijedi.. da bog sacuva.. bizi, odoh muziku ganjat i neue welle.