Srecom, prije je zaspala a ja je oko 23.30 uzela i stavila kod sebe, usi joj zacepila. Mada se i u snu trzaladacina_curica wrote:Je l' mi se dusa mala prepala?![]()
Ovdje je bilo bombardovanje u najmanju ruku.
TROSJED
Moderator: VIP
Re: Doček Nove godine u Sarajevu
Nervira me kad je covjek govno a ponasa se k'o Rafaelo kuglica
koliko se moglo zaključit tipičan forumaš ovog foruma novu čeka doma...sreća da nisam tipičan..
..slobodan čovik kad tad bude baniran..
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9714 times
- Been thanked: 11455 times
- Status: Offline
Kako ćeš znati jad su se potrudili da SDP unište do temelja. Ni Komšić ni Duraković nisu mogli ostati a Bogićević je marginaliziran. Plus mnogi drugi, nešto malo manje poznati likovi. Ovo što je ostalo, nema nikakve veze sa socijaldemokratijom niti sa bilo kojom drugom opcijom.
..znači on je kao sdp kadar gradonačelnik...
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Ama nije. Otišao je davno ali ne znam u kojoj je sada stranci. Mislim da je sada član Socijaldemokratske unije BiH koja je nastala nakon odlaska nezadovoljnika iz SDP zubog onog Staljina Lagumdžije. Bila je prošle godine propaganda, da Hrvat treba biti gradonačelnik a ovaj je najugledniji. Bio je u opcijama i Kljuić kao i još par njih.
..po meni bi tribalo iselit i ovo malo što ih je ostalo..kad vidim ko je osta..
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Mislili su i oni otići ali nestalo putovnica u MUP RH pa su izvisili.
..di se slomi baš na njima..što ti je sudbina..Krokodil Behko wrote:Mislili su i oni otići ali nestalo putovnica u MUP RH pa su izvisili.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Pa valjda je Boban rekao da su ti Hrvati u SA zadnji na redu.laganini wrote:..di se slomi baš na njima..što ti je sudbina..Krokodil Behko wrote:Mislili su i oni otići ali nestalo putovnica u MUP RH pa su izvisili.
..dobra procijena..he,he,..
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 7889 times
- Been thanked: 18650 times
- Status: Online
Old Spice i muke po majkama

Novi Old Spiceov Re-Fresh Body Spray može uzrokovati da dječaci postanu muškarci, djevojčice njihove cure, a mamama će donijeti samo tugu.
Old Spice je svojom novom reklamom opet pomaknuo granice oglašavanja, a reklama je u samo nekoliko dana postigla vrlo veliku gledanost na YouTubeu i pokupila hrpu pozitivnih komentara.
No, u ovoj reklami nećete moći vidjeti njihovo poznato lice – muškarca poput kojeg bi vaš muškarac trebao mirisati – Isaiaha Mustafu, nego su ovaj put u glavnoj ulozi mame i stvari kroz koje prolaze kad njihovi sinovi od dječaka postaju muškarci. Pogledajte!
[ytube][/ytube]
net.hr
-
dacina_curica
Re: Old Spice i muke po majkama
Rekla sam ja Dariju da me smakne one sekunde kad se pretvorim u ovo....tj. u moju mamu (mogli su rahat moju snimati
)
-
Ruana
E pa vidite zene, moja rahmetli mama je bila stroga za razliku od tate, ali me nije pratila, znala je da ne smijem prekrsit ono cemu me ucila. Koliko got se trudila da ne budem kao ona, dzaba. Cesto prepoznam njene postupke kod sebe.
Danas ja moje sinove, pogotovo ovog starijeg, stidim se reci ali sam ga pratila dok se nisam uvjerila da nema potrebe.
Danas ja moje sinove, pogotovo ovog starijeg, stidim se reci ali sam ga pratila dok se nisam uvjerila da nema potrebe.
I ja sam mrzila, ali sto mrzis to te i stignePeggy Sue wrote:Mrzim ovakve mame....
Reklama je odlična...
Nervira me kad je covjek govno a ponasa se k'o Rafaelo kuglica
Vec sam gore napisala da cu i ja takva biti garant. Sve vise slicim svojoj mami a rekla sam nikad 
"Tako mi jutra,i noći kad se utiša"
Pa što si mislila da ceš vidjeti?... ne razumijemRuana wrote:stidim se reci ali sam ga pratila dok se nisam uvjerila da nema potrebe.
-
Ruana
Pa ne znam, mogla sam vidjeti drogu, alkohol, lose drustvo, puno se bavi sportom, mogla sam vidjetiii kakav doping. Ma svasta ovdje ima. Bojim se jos uvjek.Katja wrote:Pa što si mislila da ceš vidjeti?... ne razumijemRuana wrote:stidim se reci ali sam ga pratila dok se nisam uvjerila da nema potrebe.