Sklapaj to, ja bi ga do sad sklopio

Sklapaj to, ja bi ga do sad sklopio
pa i ja bih, samo da znam kako..
rukama j.... te ja
da ne idem sad u petak navecer na more, sirom bih ti vrata otvorio!Beni wrote: 20 Jul 2023, 12:26rukama j.... te ja![]()
Vjeruj da ne idem sad u subotu na more doso bi da to sastavimo
Ostavi kljuc ispod saksijeArthur Dent wrote: 20 Jul 2023, 12:38da ne idem sad u petak navecer na more, sirom bih ti vrata otvorio!Beni wrote: 20 Jul 2023, 12:26
rukama j.... te ja![]()
Vjeruj da ne idem sad u subotu na more doso bi da to sastavimo![]()
![]()
moze drugArthur Dent wrote: 20 Jul 2023, 12:48more! posalji nekog da "pogleda"
kad dodjes i ti nazad pa da ovo sklopimo.![]()
Vanilla wrote: 09 Sep 2023, 21:01 Bio ukljucen playstation u monitor i nakon iskljucivanja ps, sad monitor ne radi. Samo javi no signal i ugasi se. Sta mu je? Crk'o?
Vanilla wrote: 10 Sep 2023, 16:32 De mi to jednostavnije objasni, molim te.
Kako i sta se prebacuje?
Ja sam duduk za ove stvari.
Vanilla wrote: 10 Sep 2023, 16:32 De mi to jednostavnije objasni, molim te.
Kako i sta se prebacuje?
U tome slucaju bih morala imati jos jedan monitor, da bih skenirala sa PC to sto kazes? Kako uopste da aktiviram to skeniranje...Krokodil Behko wrote: 10 Sep 2023, 17:02Vanilla wrote: 10 Sep 2023, 16:32 De mi to jednostavnije objasni, molim te.
Kako i sta se prebacuje?
Npr, imam TV sa tri HDMI porta i ako isključim playstation, a ne prebacim daljinskim na sljedeći port, na kojem je kablovska, dobijem istu obavijest - nema signala.
Odnosno, ako je playstation bio uključen u monitor na drugom portu,, moguće je da treba negdje prebaciti na onaj port na kojem je PC. To može samo u setingsu PC. Ukoliko ima samo jedan port, kabal od playstationa izvučen a ubačen od PC, isto tako.
Ima na setingsu ona opcija "uređaji", možda treba skenirati, da PC primjeti taj monitor.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest