Javit' cu vam.
U svakome slucaju, puno vam svima hvala, pravi ste drugari

Uzmi mikroskop i vidi hdmi pinove na grafickoj, da ih nisi unistila mecuci i trgajuci kabal svako malo.Vanilla wrote: 10 Sep 2023, 18:04Jeste, kabl je u komp gdje je i ranije bio.TAFKAP wrote: 10 Sep 2023, 17:54 Jel kablo u kompjuteru ranije bilo uključeno gdje je sada?
Na monitoru mora da imaju dugmići ili na tom gumbu gdje je LED/svjetlo, provjeri.
Jedina sumnja mi je jos da je, ustvari, ovo kino pregoriloi da ne daje nikakav signal monitoru.
Sta mislite, ima li to smisla, moze li biti da je to?
Nek prvo testira tvoj adapter, nek proba dal radi, da ne kupuješ bezze.Vanilla wrote: 10 Sep 2023, 18:11 Onda cu sutra kupiti ovaj dio pa da vidimo je li to.
Javit' cu vam.
U svakome slucaju, puno vam svima hvala, pravi ste drugari![]()
heeej vani :* ako ne bude do kablova, moguce je da se poremetila rezolucija na PS...to treba otici u safe mode onda, power dugme duze drzi itd., pa podesi na automatic..nekad zbog toga bude 'no signal' ako se salta PS na vise uredjaja
Do tog adaptera je 100%, imam i ja takavVanilla wrote: 10 Sep 2023, 18:04Jeste, kabl je u komp gdje je i ranije bio.TAFKAP wrote: 10 Sep 2023, 17:54 Jel kablo u kompjuteru ranije bilo uključeno gdje je sada?
Na monitoru mora da imaju dugmići ili na tom gumbu gdje je LED/svjetlo, provjeri.
Jedina sumnja mi je jos da je, ustvari, ovo kino pregoriloi da ne daje nikakav signal monitoru.
Jeste, evo probali smo na poslu, ne radi adapter.Beni wrote: 11 Sep 2023, 07:34Do tog adaptera je 100%, imam i ja takavVanilla wrote: 10 Sep 2023, 18:04
Jeste, kabl je u komp gdje je i ranije bio.
Ako ima monitor DVI prikljucak kupi kabal HDMI to DVI za plejku.
Tih kablova imas na otoci pored baltazar donera.
Ima ja mislim ali ako ces uzimati opet adapter uzmi sa napajamjem struje uslikam.ti ga za koji minut.Vanilla wrote: 11 Sep 2023, 08:48Jeste, evo probali smo na poslu, ne radi adapter.Beni wrote: 11 Sep 2023, 07:34
Do tog adaptera je 100%, imam i ja takav
Ako ima monitor DVI prikljucak kupi kabal HDMI to DVI za plejku.
Tih kablova imas na otoci pored baltazar donera.
E super, baš ti hvala za info gdje da kupim. Tamo ima i ovaj koji je pregorio?
Mislila sam možda kod onih vehabija na Stupu da potražim ali ako već tu, provjereno, ima, odlično.
Hvala ti.
Cuj 27KM ja preko amazona svoj 8€ platio, jesu ovi nasi lihvari.Vanilla wrote: 11 Sep 2023, 08:53 Evo ima u Imtec-u.
https://imtec.ba/adapteri-i-kontroleri/ ... audio.html
Ma to ti je radnja koja ima baš svašta, za mobitele i PC. Niko ih ne zna po nazivu radnje ali zato kad kažeš "kod vehabija", svi znaju
Evo Univerzalno Shopping Grbavica 15,00 KM.Beni wrote: 11 Sep 2023, 09:11Cuj 27KM ja preko amazona svoj 8€ platio, jesu ovi nasi lihvari.Vanilla wrote: 11 Sep 2023, 08:53 Evo ima u Imtec-u.
https://imtec.ba/adapteri-i-kontroleri/ ... audio.html
Provjeri ako ima DVI uzmi taj kabal
Meni bolje iskreno radi shooter igrica jer ih igram sa tastaturom i misem, na velikom TV-u nemerem nikako sve popratit, sad kad legne monitor od 29inca bice tamam.Krokodil Behko wrote: 11 Sep 2023, 09:36 A zašto jednostavno ne bi taj PS4 priključila na TV?
Što baš mora na monitoru?
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests