super jeIdeja wrote:Ništa![]()
Nedavno počela čitati Doba nevinosti Nure Bazdulj-Hubijar i prestala, nemam vremena
Šta trenutno čitate?
Re: Šta trenutno čitate?
Nervira me kad je covjek govno a ponasa se k'o Rafaelo kuglica
..slobodno reci da ti je dosadna..Ideja wrote:Ništa![]()
Nedavno počela čitati Doba nevinosti Nure Bazdulj-Hubijar i prestala, nemam vremena

..slobodan čovik kad tad bude baniran..
- Maja
- Administrator
- Has thanked: 7614 times
- Been thanked: 17923 times
- Status: Offline
Tajna dzema od malina - Karim Zaimovic 

Do invazije krava
-
panisam nesto posebno odusevljena, do sad mi je bila dobra Covjek sa Siljinim licem, a Godine su prolazile mi je ekstra bezveze, klasicna bajkica neke tinejdzerke
-
Meni su Maline super, Covjek, ona o Tesli i ova zadnja, bez naslova, posebno...ja sam svo vrijeme dok sam citala zamisljala da se radnje odvijaju u stripu (mozda zbog njegove opsjednutosti stripovima) i knjiga kroz tu prizmu ima skroz drugaciji oblik. 

- Admiral
- Sitna buranija
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 17 times
Pozz
Poceo sam citati "Cudesna (Ne)Moc Napetosti" by Elharun Selimovic... Ne znam jel iko cuo za knjigu/autora jer ja iskreno nisam prije nego sto sam dosao da nje.... 50-ak stranica poslije i fakat sam prijatno iznenadjen, fenomenalna knjiga, tesko spustit.. Napisat cu par rijeci o istoj nakon zavrsetka ;D (ako koga bude zanimalo)
Poceo sam citati "Cudesna (Ne)Moc Napetosti" by Elharun Selimovic... Ne znam jel iko cuo za knjigu/autora jer ja iskreno nisam prije nego sto sam dosao da nje.... 50-ak stranica poslije i fakat sam prijatno iznenadjen, fenomenalna knjiga, tesko spustit.. Napisat cu par rijeci o istoj nakon zavrsetka ;D (ako koga bude zanimalo)
BHOP
Pa i ja pokusavam da gledam kroz njegovu opsjednutost stripom. Svidja mi se nacin na koji covjeka vrlo lahko moze pokolebati da vjeruje u nerealne stvari. Svidjaju mi se vjerodostojni opisi, nema povrsnostidacina_curica wrote:Meni su Maline super, Covjek, ona o Tesli i ova zadnja, bez naslova, posebno...ja sam svo vrijeme dok sam citala zamisljala da se radnje odvijaju u stripu (mozda zbog njegove opsjednutosti stripovima) i knjiga kroz tu prizmu ima skroz drugaciji oblik.
Naravno Admiral, nas sve knjige interesuju 

- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14262 times
- Been thanked: 9853 times
-
Ovo podebljano!Nela wrote: Pa i ja pokusavam da gledam kroz njegovu opsjednutost stripom. Svidja mi se nacin na koji covjeka vrlo lahko moze pokolebati da vjeruje u nerealne stvari. Svidjaju mi se vjerodostojni opisi, nema povrsnosti

Interesuje me kako bi knjiga izgledala da je on sastavio po svom cejfu (da je ziv).

P.S. je li predstava jos uvijek u zivotu? To bih voljela pogledati.

- Damir Mrkonjić
- Na probnom
Ja nesto mislim, da je dozivio da je on sklopi da bi smislio neku pricu koja bi povezala sve iz knjige, pricu koja bi sve price medjusobno dovela u vezu. Maste mu, definitivno, nije nedostajalo.
Sto se tice predstave, znam da je bila nekad na proljece ili pocetkom ljeta ali od tad vise ne znam da je bilo
Sto se tice predstave, znam da je bila nekad na proljece ili pocetkom ljeta ali od tad vise ne znam da je bilo
-
Isto mislim...nekako bi on to povezao i jos nas ubijedio da je sve istina. 
On topic - "Dear Life" Alice Munro

On topic - "Dear Life" Alice Munro
Juce dobio knjigu, Ja sam Zlatan ^^
pa sam danas poceo citati
pa sam danas poceo citati
Anđelima ide mi se
Ej da su mi krila
Tko je jebe nikad nije
Moja ni bila!
Ej da su mi krila
Tko je jebe nikad nije