Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
immuno wrote: 15 Sep 2023, 12:25
Pola Beca obisla da nadjem krem pistacije ili puter od pistacija, ne znam kako da kazem... I nadjem kod jednog talijana, mala radnjica I svega ima, narucim I capicino da popijem... Sjedim I slucajno pogledam na teglicu ( 100g samo 11 eura ) proso roooooook trajanja prosli mjesec pa halloo ba... Sad cu napraviti haos sam da popijem capicino..
Pa how
Sretno Immuno! Zovi Matana ako bude trebala pomoc da nekoga bijes tamo
Dok Matan dodje ja cu njega ucmekat, nemam ja zivaca cekat
immuno wrote: 15 Sep 2023, 12:25
Pola Beca obisla da nadjem krem pistacije ili puter od pistacija, ne znam kako da kazem... I nadjem kod jednog talijana, mala radnjica I svega ima, narucim I capicino da popijem... Sjedim I slucajno pogledam na teglicu ( 100g samo 11 eura ) proso roooooook trajanja prosli mjesec pa halloo ba... Sad cu napraviti haos sam da popijem capicino..
Pa how
Ja to pravim sama
Nadji na yt recept, bude odlicno
Sad mi to kazes kad sam se nasekirala I umal neubih cojka... Izvinjavo se pola sata zamjenio I cokoladicu mi dao gratis eto, spasen je ne brinite
edo_79 wrote: 15 Sep 2023, 12:35
Da si danas trebao puniti 7 banki .... da smo trebali sjediti uz kafu i cigaru da se ispričamo, da te zezamo da te moremo još jednom ženit ... trebali smo ali bio si draži onom gore ... Moja želja za tvoj rođendan je da ti Bog dragi sve grijehe oprosti i da te nagradi najljepšim džennetskim baščama ....
Moxie wrote: 15 Sep 2023, 16:28
Ostale nas 2 na odjelu.. i jos jedan momak ali on ima neki drugi problem, nema tbc.. a cudi me da su ga ovdje smjestili.
I šta kažu, otkud tebi to?
Treba samo ić' prekoreda i govorit' "izvinjavam se"
Moxie wrote: 15 Sep 2023, 16:28
Ostale nas 2 na odjelu.. i jos jedan momak ali on ima neki drugi problem, nema tbc.. a cudi me da su ga ovdje smjestili.
I šta kažu, otkud tebi to?
Nemam pojma, ali su rekli da kod mene traje sigurno 8-10 mjeseci..
Pa sad, ono nemam dijagnosticirano, ali sve je tu, defokusiranost, istovremeni hiper fokus na neki detalj, kao i "inovativni" načini komunikacije s ljudima, odvaljen humor, itd, itd..
Pa sad, ono nemam dijagnosticirano, ali sve je tu, defokusiranost, istovremeni hiper fokus na neki detalj, kao i "inovativni" načini komunikacije s ljudima, odvaljen humor, itd, itd..
Šta još ima? Ovo sve prepoznajem
”Fascism is cured by reading and racism is cured by traveling”
Šta još ima? Ovo sve prepoznajem
Osjećaš li bijes ako te prekinu u poslu? Ali pravi bijes, praiskonski?
Treba samo ić' prekoreda i govorit' "izvinjavam se"