laganini wrote:[
A Hrvate iz BiH vole i brinu o njima i o trećem entitetu onda kad treba prdit o Bosni i po Bosni, a kad im dođu u purgeraj i uzmu radna mjesta onda ih ne vole i tad su samo dosadni glupi hercegovci.
..inače je bosna nama kompleks u hrvatskoj ubismo se od toga..šuti..

[/quote]
Pa obzirom koliko vaziš svaki dan o Bosni, čini mi se da ti je poprilična boljka

ali dobro i meni bi bila na vašem mjestu, toliko ste se jadni potrudili da nam je otmete, na kraju niste ništa dobili, srbi makar imaju neku iluziju rs-a, dok je vama jedino preostalo po forumima da crtuckate karte BiH, i pravite zamišljenje granice hrvatskog entiteta.
Ne znam kako te nije sramota da dođeš ovim ljudima ovdje od kojih je većina propatila u ratu, i da pričaš o hrvatima i tome kako su oni najizmučeniji narod u BiH.[/quote]
..o kojem forumu ti lupetaš..ovo je jedna o tema a ako ne znaš raspravljat idi tamo na one teme di triba upisat što smo jeli..kako smo spavali...a vidim maske padaju...i baš uživam u ulozi jedan prema sto...u isčekivanju malo realnosti...ko spominje granice..ti si izgubljena u vrimenu i prostoru..nauči se raspravljanju..

[/quote]
Jedina maska koja je pala na ovom forumu je upravo ona tvoja, u šali pa privali, jedna rečenica upakovana u celofan-sve su to tvoje odlike.
Znam ja itekako raspravljat, samo što ja raspravljam otvorenih karata, ne igram se igrica, a tebi sam očito dotakla tvoju boljku čim si se spustio na osobni nivo.
Evo i tebi jedan