Ko više vara, muškarci ili žene?
Moderators: spacebound, Duminjo
- Calla
- Legenda foruma

- Has thanked: 2773 times
- Been thanked: 2209 times
- Status: Offline
Re: Ko više vara, muškarci ili žene?
aa ha,,,sad bi mogli oplesti je li vise ili osjecajnije,,?
mozda je poklonila isto toliko vremena izvan braka onom drugome koliko i jedan muskarac koji ode od svoje zene drugoj,,ovo bi se moglo mozda bolje moglo u minutama preracunati,,vise,,duze,,
koliko dugo ostavimo bracnu vezu na osami ako se odlucimo za dupli zivot??
mozda je poklonila isto toliko vremena izvan braka onom drugome koliko i jedan muskarac koji ode od svoje zene drugoj,,ovo bi se moglo mozda bolje moglo u minutama preracunati,,vise,,duze,,
koliko dugo ostavimo bracnu vezu na osami ako se odlucimo za dupli zivot??
Ljubav je igra za dvoje u kojoj oboje mogu pobjediti (Eva Gabor)
- Zagorka
- Žena, majka, forumašica

- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 626 times
spanac zabusava
.......nije bilo pitanje koji spol uključuje emocije tokom sexa.....ali kad ste se već dotakli toga,da to je apsolutno tačno,žene(govorim o normalnim zenama) trebaju emocije da bi se dodirivale uopće,dok muškarcima žena u krajnjem slučaju ne mora uopće biti privlačna,ne mora mu ništa pričati,kad zadovolji potrebu moze se obuci i otici od nje bez ikakvog oprostaja,one sekunde kad svrsi zena moze lijepo nestati sto se njega tiče......i kad se ovako posloži,kako ste naveli a ja se složila,dođe se do toga da slijedom ovoga dođemo do zaključka da muškarci mogu i hoće varati više 
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6707 times
Jah, kao što se nekima, pod još nerazjašnjenim okolnostima, oklizne pa hop na nešt'.
Samo sabura
Možda ima puno gay muškaraca....pa međusobno....kontašgreeneyes wrote:Jah, kao što se nekima, pod još nerazjašnjenim okolnostima, oklizne pa hop na nešt'.
žene nikako
Habibti, ya nour el - ain... 
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9977 times
- Been thanked: 11846 times
Bitno je da je slučajno, a to treba praštati. I žene slučajno puno pričaju, pa im se praštaAlien wrote:Muškarci.![]()
Slučajno mu se ''omakne''.![]()
- greeneyes
- Hadžija

A bio sam pod dejstvom nAkih tableta. Izvinjavam se hanumama zbog neosnovanih tvrdnji.storm wrote:Možda ima puno gay muškaraca....pa međusobno....kontašgreeneyes wrote:Jah, kao što se nekima, pod još nerazjašnjenim okolnostima, oklizne pa hop na nešt'.
žene nikako
Samo sabura
"istraženo" i to 
Istraživanje je još jednom pokazalo ono što već dugo znamo,a to je da su muškarci ti koji češće varaju

Foto: Cavalli
ISTRAŽIVANJE je provela stranica YouGov.
Ono je provedeno na 1000 Amerikanaca, starijih od 18 godina, koji su morali odgovoriti na pitanja vezana uz ljubavne navike, preferencije te iskustva u sadašnjim i prošlim vezama.
Tako su rezultati pokazali kako je 21 posto osoba, u dobi između 18 i 29 godina te 17 posto, u dobi između 30 i 44 godine, najmanje jednom prevarilo svoje partnere.
Istraživanje je još jednom pokazalo i ono što već dugo znamo,a to je da su muškarci ti koji češće varaju pa je tako njih 25 posto otkrilo kako su se upustili u seksualnu avanturu sa ženom, koja nije bila njihova partnerica. Usporedbe radi, to je priznalo i 13 posto žena.
69 posto pripadnica ljepšeg spola također je svoju idealnu vezu opisalo kao potpuno monogamnu, dok je to isto učinilo 52 posto muškaraca.
Milenijska generacija je i ta koja je sklonija vezama koje su otvorene, odnosno nisu monogamne, no unatoč tome, tek se 6 posto ispitanika, u dobi između 18 i 29 godina te 9 posto u dobi između 30 i 44 godine, izjasnilo kako je u takvim vezama, a četvrtina bi razmotrila tu opciju, ovisno o situaciji.
Istraživanje je još jednom pokazalo ono što već dugo znamo,a to je da su muškarci ti koji češće varaju
Foto: Cavalli
ISTRAŽIVANJE je provela stranica YouGov.
Ono je provedeno na 1000 Amerikanaca, starijih od 18 godina, koji su morali odgovoriti na pitanja vezana uz ljubavne navike, preferencije te iskustva u sadašnjim i prošlim vezama.
Tako su rezultati pokazali kako je 21 posto osoba, u dobi između 18 i 29 godina te 17 posto, u dobi između 30 i 44 godine, najmanje jednom prevarilo svoje partnere.
Istraživanje je još jednom pokazalo i ono što već dugo znamo,a to je da su muškarci ti koji češće varaju pa je tako njih 25 posto otkrilo kako su se upustili u seksualnu avanturu sa ženom, koja nije bila njihova partnerica. Usporedbe radi, to je priznalo i 13 posto žena.
69 posto pripadnica ljepšeg spola također je svoju idealnu vezu opisalo kao potpuno monogamnu, dok je to isto učinilo 52 posto muškaraca.
Milenijska generacija je i ta koja je sklonija vezama koje su otvorene, odnosno nisu monogamne, no unatoč tome, tek se 6 posto ispitanika, u dobi između 18 i 29 godina te 9 posto u dobi između 30 i 44 godine, izjasnilo kako je u takvim vezama, a četvrtina bi razmotrila tu opciju, ovisno o situaciji.
Habibti, ya nour el - ain... 
- dr laganini
- Inventar foruma

..ili žene..
REZULTATI jednog istraživanja pokazali su da žene zaista imaju veću sklonost preljubu, no zbog jedne vrlo zanimljive činjenice.
Naime, ekipa iz Ilicit Encountersa, stranice na kojoj ljudi u braku mogu tražiti partnera za preljub, napravila je istraživanje o tome koliki utjecaj imaju roditelji na odluku o preljubu.
Istraživanje su proveli na tisuću svojih klijenata, pola su bili muškarci, a pola žene. Pokazalo se da 71% žena koje varaju svoje muževe imaju majke koje su također varale.
Usporedbe radi, samo 45% muškaraca imalo je oca koji je također varao u braku. "Suprotno širokom uvjerenju, većina muškaraca se ne hvali statusom preljubnika. Iako možda ne izgleda tako, oni se zapravo podsvjesno boje reakcije svojih očeva na preljub, pa čak ako su očevi i sami preljubnici", kažu iz Ilicita.
Što se žena tiče, 66% njih je reklo da su osjećale kao da imaju dopuštenje da varaju jer su i njihove majke radile isto, dok je 86% muškaraca reklo da bi prestalo s varanjem kada bi im otac tako "naredio".
Jedino u čemu su se složili i muškarci i žene bilo je to da varanje "ne mora nužno biti prihvatljivo ili moralno ispravno".
REZULTATI jednog istraživanja pokazali su da žene zaista imaju veću sklonost preljubu, no zbog jedne vrlo zanimljive činjenice.
Naime, ekipa iz Ilicit Encountersa, stranice na kojoj ljudi u braku mogu tražiti partnera za preljub, napravila je istraživanje o tome koliki utjecaj imaju roditelji na odluku o preljubu.
Istraživanje su proveli na tisuću svojih klijenata, pola su bili muškarci, a pola žene. Pokazalo se da 71% žena koje varaju svoje muževe imaju majke koje su također varale.
Usporedbe radi, samo 45% muškaraca imalo je oca koji je također varao u braku. "Suprotno širokom uvjerenju, većina muškaraca se ne hvali statusom preljubnika. Iako možda ne izgleda tako, oni se zapravo podsvjesno boje reakcije svojih očeva na preljub, pa čak ako su očevi i sami preljubnici", kažu iz Ilicita.
Što se žena tiče, 66% njih je reklo da su osjećale kao da imaju dopuštenje da varaju jer su i njihove majke radile isto, dok je 86% muškaraca reklo da bi prestalo s varanjem kada bi im otac tako "naredio".
Jedino u čemu su se složili i muškarci i žene bilo je to da varanje "ne mora nužno biti prihvatljivo ili moralno ispravno".
- Zagorka
- Žena, majka, forumašica

- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 626 times
Da vi imate sansi koliko ja imam (bilo koji od vas muskaraca tu), samo bi se degenjecili.
A ja ipak odbijem. Koliko ste vi zena odbili u svom zivotu. Okvirnu cifru molim. Hvala
A ja ipak odbijem. Koliko ste vi zena odbili u svom zivotu. Okvirnu cifru molim. Hvala
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
- Konsultant
- Legenda foruma

- Been thanked: 1 time
- dr laganini
- Inventar foruma

..a kolko ti nisi odbila..Zagorka wrote:Da vi imate sansi koliko ja imam (bilo koji od vas muskaraca tu), samo bi se degenjecili.
- STrendzer
- Inventar foruma

Zagorka wrote:Da vi imate sansi koliko ja imam (bilo koji od vas muskaraca tu), samo bi se degenjecili.
jel ti zao..?
sama sebe hvalis...postavi sliku
- Divlja_u_srcu
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Mood:
Samo budale varaju. Drugi ljudi su dovoljno pametni da radije prekinu s nekim prije nego se upuste u odnose s drugom osobom.
Osim ako se oba partnera slažu da svatko šara po svojoj strani - no, onda to nije prevara već stvar dogovora.
Osim ako se oba partnera slažu da svatko šara po svojoj strani - no, onda to nije prevara već stvar dogovora.
❤️ Majka❤️
Jedina osoba koja može svačije mjesto da zamjeni a njeno niko nemože. ❤️
Jedina osoba koja može svačije mjesto da zamjeni a njeno niko nemože. ❤️
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3936 times
- Been thanked: 2964 times
...anketa pokazuje,nuskarci vise varaju....
...otkud tolika potraznja...?
...otkud tolika potraznja...?
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
4...Zagorka wrote:Da vi imate sansi koliko ja imam (bilo koji od vas muskaraca tu), samo bi se degenjecili.
- Veca
- Uvijek slobodna!

- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
- Has thanked: 25238 times
- Been thanked: 6629 times
- Status: Online
...jeno 10 komada!
...zena,mislim! 
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
- greeneyes
- Hadžija

Mozda jos uvijek muskarci vode(ironija je sto je ovo vodstvo negativnog tipa), ali zene se trude da ostvare ravnopravnost i na ovom polju s transparentom "kad mogu oni-moRemo i mi".
Samo sabura
- Veca
- Uvijek slobodna!

- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
- Has thanked: 25238 times
- Been thanked: 6629 times
- Status: Online
...Zelenko,ne vjerujem u to! ...zene su jednostavno emotivnije sto se toga tice! 
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.