Ja bogme nisam, imam kvalitetnijeg materijala za bacatiCalla wrote:i jeste izdrkali sve petorica zajedno ,...![]()

Moderators: spacebound, Duminjo
Ja bogme nisam, imam kvalitetnijeg materijala za bacatiCalla wrote:i jeste izdrkali sve petorica zajedno ,...![]()
Ako kojoj i promakne,tu ste vi da skrenete paznju,te da predlozite zornjak,tako da nam je jasno stavljeno do znanja......Krokodil Behko wrote:To sto se mi budimo,sa erekcijom,zivi je dokaz,da ne mislikmo samo na seks.
Jer kako mozemo misliti,kad spavamo
Medjutim,zenske stalno,misle na seks,pa im nista ne promice.
Nije valjda da to radis u tim godinama?laganini wrote:..a ja zamislim callicu...Calla wrote:i jeste izdrkali sve petorica zajedno ,...![]()
To je bar danas lako http://lmgtfy.com/?q=rutavi+pupak+umaza ... %20baklave+Calla wrote:Laganini dzentlmen je sistematicna i strpljiva zvjer,,,
Rume ,gdje li si nabavio taj materijal
Idi u moje slike imam nesto za tebeCalla wrote:eh da ustedjeli ste novaca i novaca ,,sa tim besplatnim stranicama ,!!
kada covjek govori prljavo pred zenama zene se uvjek pobune i svrstaju to pod seksualno uznemiravanje ,a kad zena govori prljavo muskarcima ,...to je onda 5 km po minuti
Gdje su slike forumasaCalla wrote:ajoj gdje su tvoje slike??
...zalomi se tu i tamo..radeta62 wrote:Nije valjda da to radis u tim godinama?laganini wrote:..a ja zamislim callicu...Calla wrote:i jeste izdrkali sve petorica zajedno ,...![]()
Trepavica wrote:Ma hajd sto se muskarac budi sa erekcijom - nego , ona i mene probudi
bolje nego da te prdež ispod deke probudiTrepavica wrote:Ma hajd sto se muskarac budi sa erekcijom - nego , ona i mene probudi
No, no zaliti seTrepavica wrote:Ma hajd sto se muskarac budi sa erekcijom - nego , ona i mene probudi
Users browsing this forum: No registered users and 7 guests