Zaspala u 10….Evo me sva juhuuu!!!Arthur Dent wrote: 22 Sep 2023, 06:07oooo zdravo zivo dorislaveeee!Dori wrote: 22 Sep 2023, 05:55 Jutro! Evo me danas K’o nova!![]()
Gdje mi je Chan da malo pričamo na sabahu?![]()
![]()
Ti dobar?
Moderator: VIP
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Zaspala u 10….Evo me sva juhuuu!!!Arthur Dent wrote: 22 Sep 2023, 06:07oooo zdravo zivo dorislaveeee!Dori wrote: 22 Sep 2023, 05:55 Jutro! Evo me danas K’o nova!![]()
![]()

Jutro! Hej nisam ti rekla da krajem okt idem u Irsku…Galway….Tamo gdje Ed Sheeran počeo…Tamo mu zive i tatini roditelji čini mi se. Odmah si mi pala na pamet!

E bas ti fala, sad cu je opet citav dan slusatDori wrote: 22 Sep 2023, 06:36Jutro! Hej nisam ti rekla da krajem okt idem u Irsku…Galway….Tamo gdje Ed Sheeran počeo…Tamo mu zive i tatini roditelji čini mi se. Odmah si mi pala na pamet!
Pošaljem ti koju sliku![]()

znaci ide teletina ispod saca i govedina sa rostilja! tako treba! i janjad su him dobra! eh et!Dori wrote: 22 Sep 2023, 06:36Jutro! Hej nisam ti rekla da krajem okt idem u Irsku…Galway….Tamo gdje Ed Sheeran počeo…Tamo mu zive i tatini roditelji čini mi se. Odmah si mi pala na pamet!
Pošaljem ti koju sliku![]()

i nemoj! sta ces badava danas?
znam te pusko dok si pistolj bila...

S tobom bih i mogao kad pogledam ArthuraDori wrote: 22 Sep 2023, 05:55 Jutro! Evo me danas K’o nova!![]()
![]()

Tako se osecam, fizickiArthur Dent wrote: 22 Sep 2023, 06:54i nemoj! sta ces badava danas?
koja crnjak pjesma, misa ti...
dok veselo cvrkucu pticice sa grana
sakrivas rukama razmazano lice
u ustima vucem trulez od duvana
u daljini laju dzukci lutalice...

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests