Jao komentara....CikCikCikPogodi wrote: 22 Sep 2023, 14:41 Ako cemo realno seljanka da se nije probila, brala bi danas agavu po farmama u Meksiku.

Moderator: VIP
Jao komentara....CikCikCikPogodi wrote: 22 Sep 2023, 14:41 Ako cemo realno seljanka da se nije probila, brala bi danas agavu po farmama u Meksiku.
Pa sad sam takva
Jao med je.
Ma jel se to ti rugaš Seleni Gomez?CikCikCikPogodi wrote: 22 Sep 2023, 15:22j... ga, valja toliko sjediti neko za ekranom i nekako glavu ispraviti da ne izgleda ko tikva u mojoj basti.
Ne daj se lutko moja. Neka ti tvoji donesu barem voce (ma dobrih sljiva sad), vitaminske napitke i vitamine.Moxie wrote: 22 Sep 2023, 16:15 Ali mi se danas skupilo sve, bas mi je bilo ruzno, te me stomak bolio, te muka i onda me pluca, ma kako god se pomaknem zaboli bas. Evo maloprije se tek smirila konacno. Nisam nesto puno ni jela kako nisam mogla.. ma fuj. Cekam veceru, nadam se da ce biti nesto fino da se mogu najesti.
Oj bejbe, pa stvarno ti nije lakoMoxie wrote: 22 Sep 2023, 16:15 Ali mi se danas skupilo sve, bas mi je bilo ruzno, te me stomak bolio, te muka i onda me pluca, ma kako god se pomaknem zaboli bas. Evo maloprije se tek smirila konacno. Nisam nesto puno ni jela kako nisam mogla.. ma fuj. Cekam veceru, nadam se da ce biti nesto fino da se mogu najesti.
🩷Moxie wrote: 22 Sep 2023, 16:15 Ali mi se danas skupilo sve, bas mi je bilo ruzno, te me stomak bolio, te muka i onda me pluca, ma kako god se pomaknem zaboli bas. Evo maloprije se tek smirila konacno. Nisam nesto puno ni jela kako nisam mogla.. ma fuj. Cekam veceru, nadam se da ce biti nesto fino da se mogu najesti.
Zamisli ti toZana wrote: 22 Sep 2023, 16:17Ma jel se to ti rugaš Seleni Gomez?CikCikCikPogodi wrote: 22 Sep 2023, 15:22
j... ga, valja toliko sjediti neko za ekranom i nekako glavu ispraviti da ne izgleda ko tikva u mojoj basti.![]()
Nije dovoljno bijela valjda da bi bila uspješna
Mlada uspjesna, popularnaDori wrote: 22 Sep 2023, 15:52Jao komentara....CikCikCikPogodi wrote: 22 Sep 2023, 14:41 Ako cemo realno seljanka da se nije probila, brala bi danas agavu po farmama u Meksiku.![]()
spacebound wrote: 22 Sep 2023, 08:10Dobro jutro
NisamKupila jucer mami tortu u Bingu. Sta je ono onakvo
Sta ima, kako ti tavrljas?
eh evo ga haman i zanocio, a ja ga jos ni skontao nisam...
da bi bilo bolje, mora biti losije. tako su meni nekad davno govorili. budi jaka, psihohigijena je skroz vazna. nista se ne predaji! ustraji, imas snage i vise nego treba!Moxie wrote: 22 Sep 2023, 16:15 Ali mi se danas skupilo sve, bas mi je bilo ruzno, te me stomak bolio, te muka i onda me pluca, ma kako god se pomaknem zaboli bas. Evo maloprije se tek smirila konacno. Nisam nesto puno ni jela kako nisam mogla.. ma fuj. Cekam veceru, nadam se da ce biti nesto fino da se mogu najesti.
Pa sta ja znam, ne galamiArthur Dent wrote: 22 Sep 2023, 18:16spacebound wrote: 22 Sep 2023, 08:10
Dobro jutro
NisamKupila jucer mami tortu u Bingu. Sta je ono onakvo
Sta ima, kako ti tavrljas?
pa bolje da si joj kupila mikser... cuj u bingu tortu...
ukusnija je kila masla..
za srceta si me ujela..