Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Ruana wrote:E pa sta bi mu covjek
Zamisli kako je ovo glupo, dodji da ti objasnim?
Koje?
Pa krenes u WC, uhvatis prljavom rukom za steku, udjes, zavrsis, uhvatis rukom za cesmu, operes ruke, ponovo uhvatis za prljavu cesmu, pa onda opet za steku, znaci opet su ti prljave ruke.
Bog s tobom od cega su ti prjave ruke, pa samo si lezao i gledao televizor, od cega je prljava stejta i cesma?
Pa prico sam na telefon i uzimao sam daljinski u ruke.
Je si li me svegati za to zvao?
Ja, da ti objasnim da bi mozda kod vrata trebalo staviti onu jednu bocu za dezinfekciju.
Ma bjezi majketi pustime nisam u bolnici.
Tebi stvarno covjek ne moze nista objasniti. trsi
Reci mu nek ne zatvara vrata od wc, pa nece morati dirati na izlasku
Koje?
Pa krenes u WC, uhvatis prljavom rukom za steku, udjes, zavrsis, uhvatis rukom za cesmu, operes ruke, ponovo uhvatis za prljavu cesmu, pa onda opet za steku, znaci opet su ti prljave ruke.
Bog s tobom od cega su ti prjave ruke, pa samo si lezao i gledao televizor, od cega je prljava stejta i cesma?
Ja, da ti objasnim da bi mozda kod vrata trebalo staviti onu jednu bocu za dezinfekciju.
Koje?
Reci mu nek ne zatvara vrata od wc, pa nece morati dirati na izlasku
Haha oplakah, evo sam mu procitala Allahami, on mrtav ozbiljan pita "imas li ideju za cesmu, osim da voda stalno tece"
Jukia ogugla sam okrenem na suplju.
Da sam ziva. Na danasnji dan prije 21 godinu sam istjerana iz svoje kuce, svoga grada i svoje zemlje. Na danasnji dan su ubili covjeka, prijatelja i komsiju samo zato sto je branio Bosnjaka.
Ruana wrote:Da sam ziva. Na danasnji dan prije 21 godinu sam istjerana iz svoje kuce, svoga grada i svoje zemlje. Na danasnji dan su ubili covjeka, prijatelja i komsiju samo zato sto je branio Bosnjaka.