cim se registruje dzoni deep - bice to ona

Moderator: Krokodil Behko
I zgodna, nema šta. Znaš i ti probrati.bagra wrote: 23 Jun 2022, 14:09 i najmirisnijom guzom![]()
ma volimo mi nju
viewtopic.php?p=3283009#p3283009
![]()
zaboravljas perverzna
Ne znam je li perverzna. Došla je Johhnyu glave kako god. Nema više kontakta ni sa sopstvenom djecom zbog nje. Je li vrijedila, evo ne znam.
Nisam znala da posrati se u nečiji krevet spada u perverzije.
Slađa mu je bila ova prva odvjetnicaDžoni Dep je u vezi sa svojom advokaticom
Džoni Dep je u vezi sa Džoel Rič, advokaticom koja ga je u Britaniji zastupala u suđenju za klevetu protiv tabloida San (The Sun), potvrđeno je za strane medije.
Džoel Rič je trenutno u procesu razvoda i nije poznato kada je njena veza s Depom tačno započela.
Izvor je za medije potvrdio da se Dep s advokaticom u ranoj fazi njihove romanse diskretno sastajao po hotelima, a ona je stigla u Virdžiniju kako bi ga podržala tokom suđenja protiv Amber Herd iako tada nije imala nikakvu profesionalnu obvezu za to.
Podsetimo, Depa su ranije povezivali s drugom advokaticom Kamilom Vaskez, koja je brzo demantovala glasine.
"To je seksistički. Žalosno je i razočaravajuće, ali ne mogu reći da sam toliko iznenađena", rekla je tada.
Ma jeste, ali nidje veze mi sve to. Pogotova ova prva nije njegov tip. Plavusice vecinom, manekenkice, izrazene jagodice.Sioux wrote: 22 Sep 2022, 18:32Slađa mu je bila ova prva odvjetnicaDžoni Dep je u vezi sa svojom advokaticom
Džoni Dep je u vezi sa Džoel Rič, advokaticom koja ga je u Britaniji zastupala u suđenju za klevetu protiv tabloida San (The Sun), potvrđeno je za strane medije.
Džoel Rič je trenutno u procesu razvoda i nije poznato kada je njena veza s Depom tačno započela.
Izvor je za medije potvrdio da se Dep s advokaticom u ranoj fazi njihove romanse diskretno sastajao po hotelima, a ona je stigla u Virdžiniju kako bi ga podržala tokom suđenja protiv Amber Herd iako tada nije imala nikakvu profesionalnu obvezu za to.
Podsetimo, Depa su ranije povezivali s drugom advokaticom Kamilom Vaskez, koja je brzo demantovala glasine.
"To je seksistički. Žalosno je i razočaravajuće, ali ne mogu reći da sam toliko iznenađena", rekla je tada.![]()
A Vinona Rajder
Ihh Kejt Mos napuderisan nos, opasnica..Shadow wrote: 22 Sep 2022, 20:29
A Vinona je posebna i izuzetak, mladalacka ljubav..Edwardova..
A ne znam, poslije nje je dosla Kej Mos.
Ona mu je mozda karakterno i najslicnija. Ali ga je Vanesa dugo drzala u balansu
Mozda od svake pomalo, sastavit![]()
Koja po tebi?
Sioux wrote: 22 Sep 2022, 20:48Ihh Kejt Mos napuderisan nos, opasnica..Shadow wrote: 22 Sep 2022, 20:29
A Vinona je posebna i izuzetak, mladalacka ljubav..Edwardova..
A ne znam, poslije nje je dosla Kej Mos.
Ona mu je mozda karakterno i najslicnija. Ali ga je Vanesa dugo drzala u balansu
Mozda od svake pomalo, sastavit![]()
Koja po tebi?
Obraščić odvjetnica je slatka, ova druga deluje kao oštrokonđa.. Ima špicast nos ko Višnja..
Komplikovan karakter![]()
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest