thanks! javit cu!Chan wrote: 23 Sep 2023, 13:41 De brte ako treba šta da se pogura finansijski javi u privatnoj. Siguran sam da nas ima još koji bismo pogurali. Uhar je koliko god
evo i jedna za tebe od mene.

Moderator: VIP
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
thanks! javit cu!Chan wrote: 23 Sep 2023, 13:41 De brte ako treba šta da se pogura finansijski javi u privatnoj. Siguran sam da nas ima još koji bismo pogurali. Uhar je koliko god

Je l tebe ko isprebij'o tuArthur Dent wrote: 23 Sep 2023, 13:45thanks! javit cu!Chan wrote: 23 Sep 2023, 13:41 De brte ako treba šta da se pogura finansijski javi u privatnoj. Siguran sam da nas ima još koji bismo pogurali. Uhar je koliko god
evo i jedna za tebe od mene.![]()
![]()

pa nije sramota ako znaju da se marisu. ipak, nisam ja jos za to da me svako bije kako hoce. mora se malo potruditi..

Sretno :bubicaArthur Dent wrote: 23 Sep 2023, 14:28pa nije sramota ako znaju da se marisu. ipak, nisam ja jos za to da me svako bije kako hoce. mora se malo potruditi..![]()
sad pocinje elita..sad dolaze majstori. pa da vidimo.
![]()

Prvo najveceg opali glavom, na foru, a onda bjezi.Arthur Dent wrote: 23 Sep 2023, 14:28pa nije sramota ako znaju da se marisu. ipak, nisam ja jos za to da me svako bije kako hoce. mora se malo potruditi..![]()
sad pocinje elita..sad dolaze majstori. pa da vidimo.
![]()

Sta cu. Klinac. Nije to uvijek tako. Bude po 3-4 dana kad imam 1 ili 2 torte, onda se u dva dana nakupi po 5-6 pa opet zatisje.

Bice ba polako, samo nek nije sikirli. Otvori, ko ti brani. Nema lakseg posla.Maja wrote: 23 Sep 2023, 16:01Sta cu. Klinac. Nije to uvijek tako. Bude po 3-4 dana kad imam 1 ili 2 torte, onda se u dva dana nakupi po 5-6 pa opet zatisje.
Lako mi je za tebe. Jedini posao ti je zimi skidanje leda sa sofrersajbi a ljeti ni to.

i da me majka kune bistrinom une

dabome.. to padne ko zimski aksam...

Users browsing this forum: uvijek_kontra, Zana and 4 guests