Bizarne vijesti

Različite teme koje ne spadaju u ostale podforume

Moderator: Krokodil Behko

fruit
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Has thanked: 54 times
Been thanked: 244 times
Status: Offline

Re: Abramovičeva žena sjedi na crnoj manekenki

Post by fruit » 23 Jan 2014, 17:32

Rum bi volio jednu ovakvu stolicu.
fotografija je skrenula pažnju i postigla cilj.
Lahko je ženu dovest do ludila,hajdi ti nju dovedi do pameti

Spanac_113
Inventar foruma
Inventar foruma

Re: Abramovičeva žena sjedi na crnoj manekenki

Post by Spanac_113 » 23 Jan 2014, 19:16

she is carried by the victim of fashion

istina, nimalo uvijena. nikakav rasizam :cudi

Lebowski
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Re: Bizarne vijesti

Post by Lebowski » 29 Jan 2014, 08:49

Strah od visine leče na 110 m visokom dimnjaku

Image

U mnogim je slučajevima suočavanje s neugodnim situacijama zaista najboji način da se pobede strahovi, međutim šetnja po 110 metara visokome dimnjaku u Pragu ne čini se kao najsrećnije rešenje.

Jedna dama svoj strah leči šetnjom po dimnjaku. Naime, na češkim i slovačkim društvenim mrežama pojavio se video u kojem je prikazana jedna žena, koja zaista pati od akrofobije, kako šeta po dimnjaku da bi prevazišla svoj strah i izlečila se.

Istina, u mnogim je slučajevima suočavanje s neugodnim situacijama zaista najboji način da se pobede strahovi, međutim šetnja po 110 metara visokome dimnjaku u Pragu ne čini se kao najsrećnije rešenje.

Tu se u glavama može zavrteti, tako nam se barem čini, i onima kojima visine dosad nisu predstavljale neki problem.

[ytube][/ytube]
Ostavljam profil na forumu u amanet dobrim ljudima

USERNAME: Lebowski
PASSWORD: 123456

Dobri ljudi, uđite i promijenite šifru i riješite se kjafira.

Lebowski
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Lebowski » 29 Jan 2014, 08:53

FATALNI PAD: Bacio se u publiku na hevi metal koncertu i poginuo

Mladić je nastradao kada je tokom koncerta hevi metal grupe u švajcarskom gradiću Soloturn, skočio sa bine, umesto na rukama publike, koja se izmakla, skok je završio na podu.

Image

CIRIH - Jedan 28-godišnji muškarac, koji se na koncertu hevi metal muzike u Švajcarskoj bacio u publiku, preminuo je pošto su se ljudi razmakli i on je pao na pod, objavili su danas švajcarski mediji.

Lokalni dnevni list "Soloturner cajtung" je izvestio da je muškarac prisustvovao hevi metal festivalu, koji je održan prošle srede u gradu Soloturn na severu Švajcarske, kad je odlučio da se popne na binu i baci u publiku, prenela je agencija AFP.

"Nažalost, publika ga nije dočekala kako treba i on je pao na pod", izjavio je upravnik koncertne dvorane "Kulturfabrik Kofmel", Pipo Kofmel.

U početku se činilo da je incident bezazlen, pošto je muškarac odmah ustao i otišao da opere ruke, nakon čega ga je obezbeđenje za svaki slučaj odvezlo u bolnicu, rekao je Kofmel.

Policija je o slučaju obaveštena tek sledećeg dana, kad se zdravstveno stanje čoveka pogoršalo. On je u petak preminuo, naveli su mediji.

(telegraf.rs)

Bambi
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by Bambi » 29 Jan 2014, 14:28

Moram probat' ovo sa dimnjakom, nema mi druge :ooo

Lebowski
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Lebowski » 29 Jan 2014, 14:54

Ti možeš i birati. :oo

Image

storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 1 time

Post by storm » 29 Jan 2014, 15:41

Bambi wrote:Moram probat' ovo sa dimnjakom, nema mi druge :ooo
baš :D. oćeš naći u zenici prikladnog ili da tražimo dalje :valja ni ja u celju ne stojim loše sa tim :hihi
Habibti, ya nour el - ain... :srce

Bonaqua
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by Bonaqua » 29 Jan 2014, 15:51

LJUBAV NA 4 NOGE

ODBILA GA KRAVA PA JE PREŠAO NA OVCE Porota na suđenju umirala od smijeha na optužbe protiv 61-godišnjaka

LONDON - U sudnici se začuo glasan smijeh nakon izlaganja tužitelja - porota se nije mogla suzdržati od hihotanja kada su tužitelji opisali kako je krava odbila pokušaje zavođenja navodnog silovatelja ovaca.

Na suđenju 61-godišnjem Paulu Lovellu, tužitelji su predstavili tvrdnje svjedoka - mladog para koji je bio na pikniku na polju kraj Londona - koji su vidjeli Lovella kako se pokušava seksati s ovcom nekoliko minuta nakon što je pokušao seksati se s kravom, koja ga je odbila.

Lovell je bio nekih 200 metara od para i navodno je ležao na podu i skidao gaće prije nego što je započeo svoje pokušaje seksa sa životinjama.

Kada ga je krava odbila, tužitelj je rekao porotnicima kako je Lovell ‘odlučio okušati svoju sreću s nekim ovcama,’ nakon čega je porota prasnula u smijeh.

Sucu, s druge strane, nije bilo smiješno i poroti je izrekao opomenu zbog smijanja.

Protiv Lovella su odbaćene optužbe za egzibicionizam zbog manjka dokaza, no zato je optužen za ‘iznimno javno sramoćenje s izvođenjem felacija na kravi.’
"Tako mi jutra,i noći kad se utiša"

Bambi
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by Bambi » 29 Jan 2014, 17:52

storm wrote:
Bambi wrote:Moram probat' ovo sa dimnjakom, nema mi druge :ooo
baš :D. oćeš naći u zenici prikladnog ili da tražimo dalje :valja ni ja u celju ne stojim loše sa tim :hihi

Leb :plavi

Ma ipak bih ja dalje negdje...Ovi "naši" dimnjaci nešto lohotni i stari,strah me da ne trehnem ako se sruši :plavi

Lebowski
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Lebowski » 30 Jan 2014, 13:10

Ludi svijet..

Dve maloletne Crnogorke isekle ruke zbog Džastina Bibera!

Image

PODGORICA - U Klinički centar Crne Gore primljene su dve maloletne devojčice sa posekotinama na nadlakticama, koje su same sebi napravile u znak protesta zbog hapšenja pevača Džastina Bibera.

Maloletnice su u bolnicu primljene 25. januara, nakon što su se priključile bizarnoj akciji u kojoj su se fanovi kanadske tinejdžerske zvezde samopovređivali.

Devojčice su imale nekoliko povreda na nadlakticama, a nakon ukazane lekarske pomoći puštene su kućama. Na društvenim mrežama je pokrenuta akcija podrške za američku tinejdž zvezdu, koja se ogleda u samopovređivanju njegovih fanova. Biber je nedavno uhapšen zbog posedovanja droge i brze vožnje, a predao se policiji u Torinu, gde je.

Bambi
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by Bambi » 30 Jan 2014, 13:29

E, nek su ga uhapsili.
A šta reći na ovu vijest? Mlado-ludo :cudi

Bonaqua
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by Bonaqua » 30 Jan 2014, 13:42

I mi smo bili mladi ali ovakve gluposti nam nisu padali na pamet nikad. Sjecam se samo da sam neutjesno danima plakala kada je Kurt Cobain umro :place Ovo sjecenje vena i te stvari nikad nisu bile aktuelne. Ma lude su ove curice od prije bile :123
"Tako mi jutra,i noći kad se utiša"

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator
Has thanked: 9974 times
Been thanked: 11844 times
Status: Online

Isteruje đavola preko Skajpa (VIDEO)

Post by Krokodil Behko » 05 Feb 2014, 10:17

Image

Velečasni Bob Larson, iz Skotsdejla u Arizoni, 60-minutni obred isterivanja đavola preko Skajpa naplaćuje 220 evra.

Larson je u protekle četiri decenije izvršio preko 20.000 obreda i tvrdi da je moguće u ovakve obrede uključiti modernu tehnolohiju kao pomoćno sredstvo.

Skeptici smatraju da je opsednutost demonima samo šou koji lakrdijaši izvode da bi nekoga zabavili, ali Larson demantuje ovakve tvrdnje.

Image

- To postoji. Nema razloga da neko izvodi predstavu o opsednutosti. Zbog čega bi to iko radio? Ne razumem – izjavio je Larson.

Velečasni Isak Krejmer, direktor Internacionalne katoličke asocijacije za isterivanja đavola, ipak smatra da ova tehnika nije moguća i da se đavo ne može preko interneta isterati iz čoveka.

- Ukoliko je osoba opsednuta, demon joj neće dozvoliti da sedne ispred računara, znajući da to predstavlja opasnost za njega. Veće su šanse da će u tom trenutku baciti monitor i unitištiti sve – objasnio je Krejmer.

Ipak, Larson u svojoj arhivi poseduje više snimaka isceljivanja, a za priloženi snimak tvrdi da se radi o Norvežaninu iz kojeg je isterao četiri demona preko Skajpa.

Pogledajte video:

[ytube][/ytube]

Lebowski
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Re: Isteruje đavola preko Skajpa (VIDEO)

Post by Lebowski » 05 Feb 2014, 10:22

Ja vjerujem da on radi jednako kvalitetno kao i drugi "istjerivači" tako da ...samo naprijed! :oo

Spanac_113
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by Spanac_113 » 05 Feb 2014, 10:47

Prvo pomisli vidi budale a onda vidim kolko naplacuje :ok

Ruana

Post by Ruana » 05 Feb 2014, 10:52

Porez na budale.

Lebowski
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Lebowski » 05 Feb 2014, 10:54

Nisu to bezazlene stvari... :D

“Sretno sam udana, imam divnu kćerku i ogroman problem. Od mog dvadeset i četvrtog rođendana i već punih tri godine dana imam odnos sa džinom, koji me posjećuje u krevetu navečer ili u zoru. Sa mnom obavlja bludne i nemoralne radnje. Zarobio bi mi ruke tako da se ne opirem i onda prodirao u mene duboko. Danas se osjećam potpuno isfrustrirano jer mužu i meni je godišnjica braka, a taj džin, koji se predstavlja imenom Net, dao je svome egu, ili bolje reći strastima, neviđenog oduška! Ne želim da opisujem sve ono što mi radi, ali tako nešto nisam mogla ni zamisliti da postoji. Često sam ga primorana zadovoljavati na najizopačenije načine, a on koristi skoro sve izbočine svoga tijela za seks sa mnom! Na svu sreću, samo ga ja mogu vidjeti. Ne…, nisam luda i nemam šizofreniju. Net je više nego realan! Nisam znala o čemu se radi i mislila sam da je u pitanju nekakav duh. Kod nas kršćana, riječ džin nije poznata. Onda mi je jedna prijateljica muslimanka ispričala da je moguće da me posjećuje takozvani ”džin ljubavnik”. Nema koga nisam molila za pomoć da ga otjera od mene…, znam samo da se osjećam beznadno i očajno. Moj muž ne zna za ovog nepoželjnog ljubavnika a i bojim se da mu kažem, jer pitam se kako bi reagovao. Možda ne bi razumio.

Ne želim se predstavljati imenom, ipak, užasno se stidim. Ali, molim sve građane, koji znaju kako da riješim svoj problem, neka neka ostave komentar na Doznajemo.com, pošto svaki dan čitam ovaj portal. Od srca zahvaljujem!”

Blackhawk

Post by Blackhawk » 05 Feb 2014, 10:57

I nisu... sve je to moguce...

Za vas sviju, koji ste imali "mokre" snove ili ih mozda imate, i u snu bili sa osobom koju nikad prije niste vidjeli niti kad poslije, znaci potpuno nepoznata osoba, ustvari ste bili sa dzinom.

Lebowski
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Lebowski » 05 Feb 2014, 10:58

Daj black, ne prepadaj nas. :sok

Spanac_113
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by Spanac_113 » 05 Feb 2014, 11:02

Blackhawk wrote:I nisu... sve je to moguce...

Za vas sviju, koji ste imali "mokre" snove ili ih mozda imate, i u snu bili sa osobom koju nikad prije niste vidjeli niti kad poslije, znaci potpuno nepoznata osoba, ustvari ste bili sa dzinom.
:valja
Imamo ba psihijatre ovih dana za te stvari. Jest da i oni naplacuju al bar ima smisla :D.

Post Reply

Return to “Razno”