Eto, naučih
Nego, sad se sjetih da sam sanjala da me google traži ali ne może da me nađe, pa je tužan, poslo mi poruku

Na hajr

Moderator: VIP
Mozda izgorila pa ne da da je fata
Jesil ti ikad rume ponio knjigu na more?
U kampu sam, ima 30 onih kombija al kako cu prebice me neko. Vidis da su agresivni, knjige citaju.
Imali smo u regalu bife za pića i jedan dan ja sjednem ispred bifea, spustim ona vrata, a ona došla kao sto i počenem isprobavati pića koja su bila unutra.
Mene babo naucio kako klanjat ocamZizi wrote: 30 Sep 2023, 17:48Imali smo u regalu bife za pića i jedan dan ja sjednem ispred bifea, spustim ona vrata, a ona došla kao sto i počenem isprobavati pića koja su bila unutra.
Nema čega nije bilo. Popijem po čašicu votke, viskija i rakije, te se tu i zaustavim. Ništa se to meni nije svidjelo.![]()
Tada mi je bilo 14 godina. A inače sam od jedanaeste godine kod jedne prijateljice na njenim rođendanim pila likere od višnje i mente, e to mi se sviđalo. A servirali su nam ih njeni roditelji, to je bilo kao normala.
Kada su starci došli kući, kažem ja tati za ručkom da sam isprobavala pića iz bifea i da ne znam što oni to piju kada ono ništa ne valja, samo mi je muka bila od njih.
A stari se počne smijati i objasni mi da se to tako ne pije, već da se pije samo uz jela, neka prije, a neka tokom jela.
Da nikada ne pijem onako bezeze i sama, već sa društvom i obavezno uz hranu. Onda da nikad ne popijem toliko pa da se poslije stidim svog ponašanja.
E da, dodao je da ako me muški časte, prihvatim samo jedno piće od njih, a od prijateljica da mogu više čašćenja prihvatiti.![]()
Ako ću piti gdje vani, da imam novca da sebi i prijateljicama platim piće. Tada mi je uz ručak napravio špricer i pokazao koliku vina je taman za moje godine i da je bolje da ga razblažim.
Uglavnom, što sam pila, pila sam do 18. godine i nisam više, a nisam se nikad ni napila.
Haha ni mrtav
Mene nanaElTriconi wrote: 30 Sep 2023, 17:49Mene babo naucio kako klanjat ocamZizi wrote: 30 Sep 2023, 17:48
Imali smo u regalu bife za pića i jedan dan ja sjednem ispred bifea, spustim ona vrata, a ona došla kao sto i počenem isprobavati pića koja su bila unutra.
Nema čega nije bilo. Popijem po čašicu votke, viskija i rakije, te se tu i zaustavim. Ništa se to meni nije svidjelo.![]()
Tada mi je bilo 14 godina. A inače sam od jedanaeste godine kod jedne prijateljice na njenim rođendanim pila likere od višnje i mente, e to mi se sviđalo. A servirali su nam ih njeni roditelji, to je bilo kao normala.
Kada su starci došli kući, kažem ja tati za ručkom da sam isprobavala pića iz bifea i da ne znam što oni to piju kada ono ništa ne valja, samo mi je muka bila od njih.
A stari se počne smijati i objasni mi da se to tako ne pije, već da se pije samo uz jela, neka prije, a neka tokom jela.
Da nikada ne pijem onako bezeze i sama, već sa društvom i obavezno uz hranu. Onda da nikad ne popijem toliko pa da se poslije stidim svog ponašanja.
E da, dodao je da ako me muški časte, prihvatim samo jedno piće od njih, a od prijateljica da mogu više čašćenja prihvatiti.![]()
Ako ću piti gdje vani, da imam novca da sebi i prijateljicama platim piće. Tada mi je uz ručak napravio špricer i pokazao koliku vina je taman za moje godine i da je bolje da ga razblažim.
Uglavnom, što sam pila, pila sam do 18. godine i nisam više, a nisam se nikad ni napila.![]()
Vidis ti kako normalni ljudi zive. A mi klik zorom istom dodikova glava, pa kifla ostri brcice, onaj zenu giviktom po tjemenu opalio, pukla cijev od vode, efendija vice u februaru ic na more, mitropolit vice fali mu sto milja za krova, otrovali djecu majonezom, ferida stresla struja... Mi da bi se doveli u stanje da mozemo knjigu citat, morali bi jedno mjesec bit ovde.
Ni u skolu ih nismo nosili
Users browsing this forum: No registered users and 19 guests