Kod svakoga izgleda isto..
svi bjeze od zene..
Moderator: spacebound

Kod svakoga izgleda isto..
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

A i mi vala…Sve to sa godinama dodje.
Meni su najbolji oni sa kojima možeš da šutiš, a pri tome ti lijepo. Još kada se znamo očima dogovoriti, milina.Dori wrote: 01 Oct 2023, 11:07A i mi vala…Sve to sa godinama dodje.
Pričam mu skoro, prije 20 i kusur godina jaran i ja išli svake subote gore u Nahorevo na doručak. “Kod Majmuna”. I pored nas neki par, svako čita novine. Sjede i ne pričaju jedno sa drugim. Meni to tad bilo nekako tužno. Ono “pa kako?!”
Hej, sad se uhvatim isto tako, sjedimo, jedemo, gledamo TV, ali jednostavno uživamo u toj tišini. Lijepo nam je zajedno kako god.
A rijetki su ljudi sa kojima možeš da šutiš…
Ma svima nama treba malo mira nekad. I nama i njima. Sat dva za sebe….Samo sto nekad dobijemo, a nekad “ukrademo” taj mir….Zizi wrote: 01 Oct 2023, 11:08 Ja muške skroz razumijem što bježe od nas kada se navijemo i samo pričamo, još kada krenemo sa rondanjem i izvlačenjem svega što smo ranije zaboravile prigovoriti...
Međutim, ide mi na živce što ne zatraže time out, de gukni da ti je teško to slušati, već jok već samo traže priliku da pobjegnu i onda se nama opet svašta nakupi da im rondamo.
Sami su sebi krivi što moraju tako bježati od nas.![]()

To ti je samo kad imas deset godina..Zizi wrote: 01 Oct 2023, 11:10Meni su najbolji oni sa kojima možeš da šutiš, a pri tome ti lijepo. Još kada se znamo očima dogovoriti, milina.Dori wrote: 01 Oct 2023, 11:07
A i mi vala…Sve to sa godinama dodje.
Pričam mu skoro, prije 20 i kusur godina jaran i ja išli svake subote gore u Nahorevo na doručak. “Kod Majmuna”. I pored nas neki par, svako čita novine. Sjede i ne pričaju jedno sa drugim. Meni to tad bilo nekako tužno. Ono “pa kako?!”
Hej, sad se uhvatim isto tako, sjedimo, jedemo, gledamo TV, ali jednostavno uživamo u toj tišini. Lijepo nam je zajedno kako god.

Dok si mlad, nista ti ne smeta..Zizi wrote: 01 Oct 2023, 11:08 Ja muške skroz razumijem što bježe od nas kada se navijemo i samo pričamo, još kada krenemo sa rondanjem i izvlačenjem svega što smo ranije zaboravile prigovoriti...
Međutim, ide mi na živce što ne zatraže time out, de gukni da ti je teško to slušati, već jok već samo traže priliku da pobjegnu i onda se nama opet svašta nakupi da im rondamo.
Meni nije, ja i danas imam takvih ljudi u svom okruženju.

Pa to imam i ja sa prijateljom..
Zato je čini mi se lakše uci u vezu, napraviti kompromise, prilagoditi se dok si mladji. Sto si stariji, to je teze. Već si izgrađena osoba i teze se prilagoditi nekom drugom…Matan wrote: 01 Oct 2023, 11:15Dok si mlad, nista ti ne smeta..Zizi wrote: 01 Oct 2023, 11:08 Ja muške skroz razumijem što bježe od nas kada se navijemo i samo pričamo, još kada krenemo sa rondanjem i izvlačenjem svega što smo ranije zaboravile prigovoriti...
kako staris, sve ti vise smeta, tako i to..
Lijepo je i kad pričamo, lijepo je i kad šutimoDori wrote: 01 Oct 2023, 11:07A i mi vala…Sve to sa godinama dodje.

Ko moja zenaNice wrote: 01 Oct 2023, 15:41 Sve se samo kaže, doduše ja volim povremeno potvrditi i riječimada podsjetim, ništa više
![]()
Radiš li šta da imaš bolji odnos sa bračnom družicom?

Radim, cinim sve sto ona kaze..