Kiša i nogomet kuš bolje

pizarro wrote: 01 Oct 2023, 15:37 arapi mourinho nudili 30M neto godisnje, on odbio i ostao u romi.
#karakter
Skandal u Iranu: Otkazan meč Lige prvaka između Sepahana i Al-Ittihada
Utakmica azijske Lige prvaka između iranskog tima Sepahana i Al-Ittihada iz Saudijske Arabije otkazana je jer su fudbaleri saudijske ekipe odbili da igraju zbog biste generala Kasema Sulejmanija na stadionu u Isfahanu, prenosi Anadolu.
Iranska državna televizija objavila je da je Al-Ittihad nije izašao na teren stadiona Naqsh-e Jahan u 19.30 sati i da je sudija otkazao susret grupne faze Lige prvaka Azijske fudbalske konfederacije (AFC).
Fudbaleri Al-Ittihada su došli na stadion i zagrijavali se pred utakmicu, ali nisu izašli na teren u znak protesta zbog toga što je u izlaznom tunelu stadiona postavljena bista iranskog generala Kasema Sulejmanija, komandanta elitnog odreda Quds iranske Revolucionarne garde koji je ubijen u američkom napadu 2020. godine u Bagdadu.
Iz AFC-a je saopćeno da je utakmica otkazana zbog neočekivanih i nepredviđenih razloga.
Fudbalski klub Sepahan najavio je da će podnijeti žalbu AFC-u zbog otkazivanja utakmice.
Kakav je ovi kmeketKrokodil Behko wrote: 03 Oct 2023, 09:56NJEMAČKA LEGENDA OGORČENA: "Saudijci su sve pokupovali, a mi to plaćamo..."
Uli Hoeness, počasni predsjednik Bayerna, uvijek otvoreno kaže što misli. Tako je ovih dana kritizirao saudijsku profesionalnu nogometnu ligu koja kroz državna ulaganja u Arabiju privlači najveće nogometne zvijezde.
"Zamislite da morate igrati u Saudijskoj Arabiji. Mislite li da su takvi događaji tamo uopće mogući? Ne, nisu", rekao je Hoeness na nedavnom predstavljanju statue Gerda Müllera ispred Allianz Arene.
Sadio Mane je u ljetnom prijelaznom roku napustio Bayern i priključio se Cristianu Ronaldu i Marcelu Brozoviću u Al-Nassru.
"Jako sam zabrinut zbog onoga što dolazi iz Saudijske Arabije, čini se da imaju beskonačan novac. Mi to plaćamo našom cijenom nafte", upozorava Hoeness.
Dotaknuo se i politike koju provode klubovi engleske Premier lige, a koja se odnosi na precjenjivanje igrača i izuzetno visoke plaće.
"Sigurno neće biti lako sljedećih 10 godina. To možete vidjeti u Zaljevu, gdje su sve pokupovali", poručio je Hoeness.
Zanki wrote: 03 Oct 2023, 12:17Kakav je ovi kmeketKrokodil Behko wrote: 03 Oct 2023, 09:56NJEMAČKA LEGENDA OGORČENA: "Saudijci su sve pokupovali, a mi to plaćamo..."
Uli Hoeness, počasni predsjednik Bayerna, uvijek otvoreno kaže što misli. Tako je ovih dana kritizirao saudijsku profesionalnu nogometnu ligu koja kroz državna ulaganja u Arabiju privlači najveće nogometne zvijezde.
"Zamislite da morate igrati u Saudijskoj Arabiji. Mislite li da su takvi događaji tamo uopće mogući? Ne, nisu", rekao je Hoeness na nedavnom predstavljanju statue Gerda Müllera ispred Allianz Arene.
Sadio Mane je u ljetnom prijelaznom roku napustio Bayern i priključio se Cristianu Ronaldu i Marcelu Brozoviću u Al-Nassru.
"Jako sam zabrinut zbog onoga što dolazi iz Saudijske Arabije, čini se da imaju beskonačan novac. Mi to plaćamo našom cijenom nafte", upozorava Hoeness.
Dotaknuo se i politike koju provode klubovi engleske Premier lige, a koja se odnosi na precjenjivanje igrača i izuzetno visoke plaće.
"Sigurno neće biti lako sljedećih 10 godina. To možete vidjeti u Zaljevu, gdje su sve pokupovali", poručio je Hoeness.
ipak je mourinho trebao gledati samo sebeKrokodil Behko wrote: 01 Oct 2023, 17:21pizarro wrote: 01 Oct 2023, 15:37 arapi mourinho nudili 30M neto godisnje, on odbio i ostao u romi.
#karakter
Pa njima i treba Mourinho, da ih stabilizira u vezi.
BREAKING: Roma’s owners are ready to sack Mourinho IF they lose to Cagliari on Sunday
According to CorSport
pizarro wrote: 07 Oct 2023, 10:44ipak je mourinho trebao gledati samo sebe
BREAKING: Roma’s owners are ready to sack Mourinho IF they lose to Cagliari on Sunday
According to CorSport
Zanki wrote: 09 Oct 2023, 10:42 Pa valjda su oni koi su organizirali susret znali za ovaj zakon, zašto su dopustili da se snima, svašta
Users browsing this forum: Koraci_u_noci and 12 guests