kakav odnos imate s ocem
kako se inače slažete u kući- je li uvijek rat ili važite za finu i mirnu porodicu
imate li crnu ovcu u porodici
Moderator: spacebound

Sanjarko wrote:Imam dvoje djece i nemam nikakvih tajni od njih...davno sam shvatila da im i netreba nista tajiti jer kad saznaju to(a saznaju nemam pojma kako)budi povrjedjeni jer ispadne da imam premalo povjerenja u njih...
iako pokusam objasniti da bi to saznali na vrijeme opet pitanje:A kad bi to bilo vrijeme?
Mogu se pohvaliti da kod nas vlada mir i ljubav jako smo povezani svi troje(mozda sto se nikada nismo duze razdvajali,uvijek smo isli svi zajdeno pa kakav da je pocetak)
Moj odnos sa ocem je bio vise prijateljski...tak se i ja trudim biti sa mojom djecom i puno razgovarat sa njima...
Nazalos oca vise nemam al mi cesto fali jer ponesto se ipak nemoze sa djecom pricati ili od njih zatrazit savjet...
Nemam ni crnu ovcu u porodici...mozda mene smatraju jer sam se odrekla svog zivota i posvetila se potpunio djeci,bar dok ne porastu...
ono kad pogledam dosadasnji zivot zadovljna sam njime a za buducnost vjerujem da ce biti jos bolja...

Živim s roditeljima i sestrom.Pa slažemo se baš,naravno izbije ponekad i neka svađa ali sve je to u granicama normaleMaja wrote:Koga imate i kako se slažete s njima. možete li povjeriti najintimnije stvari sestri, majci...
kakav odnos imate s ocem
kako se inače slažete u kući- je li uvijek rat ili važite za finu i mirnu porodicu
imate li crnu ovcu u porodici

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests