Rockefeller wrote:Spanac_113 wrote:nije mi jasno zasto ljudi gledate ko je kome sta u svemu ovom. ovo je prvi put u bosni da se raja dize u buntu protiv vlade a vi gledate ko gdje radi, imal sta iza toga itd. nema nista, doslo do grla i pali i treba palit mamu im j.....
a ovi sto bi vojsku slali na gradjane, sjetite se kako vojska brani ljude. ako imate godina.
dosta je vise klike koja se 'demokratski' bira a nema nemaju pojma o zivotu samo malte slamu po vjeri i naciji a raja gladna.
pa neka izgori sve. neka moja kuca izgori u tuzli, a nije daleko, samo da se nesto makne makar nagore, samo da se makne vise ova birokratija sto davi bilo kakav napredak i nadu.
ponavljam se al evo opet, j.... im mater vise
Ne radi se o kući, neka gork i moja koja nije predaleko od tvoje. Čak je ok i ovo što padaju vlade. Nego na kojim ćeš razvalinama postaviti tu novu Bosnu i Hercegovinu?
Postoji i dan nakon sutra. Ako hoćeš da nekom bude dobro moraš i o njemu razmišljati. Ovako kako ti pričaš to se zove usijana glava.
jel ima nesto mirno sto nismo probali?
jel ima protest, strajk, strajk gladju, zvizdanje, plakati da nismo probali?
sta je ostalo?
ovo sto se radi. podnose se ostavke evo nakon tri dana. jos tri i docemo donekle.
kako bi ti? da se dopisujemo s njima?
i plus bez usijanih glava ne bi imo ni ovo malo bosne sto se ima. i onda su ih prozivali usijanim glavama itd.
nije ti ovo roki industrija koju je taj i taj napravio pa narod u zlobi pali i rusi.
ovo je industrija koju su nasi roditelji gradili zajedno da bi se po partijskom kljucu dala nekom seljacini da bi on prodo bud dzaba i sebi i svojima kupio mecu i vilu u sloveniji.
nemoj ovde vuci kapitalisticke parole kad zemlja stenje pod vlascu koja sama sebi postaje svrha.