Jeste li se naspavali?
Moderator: VIP
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9814 times
- Been thanked: 11545 times
- Status: Offline
Re: Jeste li se naspavali?
Kakvo teško vrijeme. Probudio se u osam i "samo još malo da žmirnem..." kad ono 11.15 
- heda
- Sitna buranija

ja se nisam naspavala od kad traju ove vrucine,nenormalno je,ne pomaze ni klima uredjaji bas toliko...
-
dacina_curica
dacina_curica wrote:Ja se rahat mogu parkirati na ovoj temi sa ovim smajlicem --->
Pridružujem ti se...
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 14543 times
- Been thanked: 10049 times
slabo... ljenguzala cijeli vikend, i nisam mogla sinoc zaspat na vrijeme, citala do 02:00, ustala u 07:00 
jedva cekam veceras da legnem
jedva cekam veceras da legnem
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 
-
dacina_curica
Da se citiram.dacina_curica wrote:Ja se rahat mogu parkirati na ovoj temi sa ovim smajlicem --->
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6706 times
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 7985 times
- Been thanked: 18895 times
Jao sinoć popila večernju dozu tableta oko 9 sati i legla da gledam tv, zaspala. Apaurin me odmah uspava. Probudila se oko 2, samo se presvukla i pokrila i spavala do 11 i 10 jutros 
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 7985 times
- Been thanked: 18895 times
+ 2 sata maloprijeMaja wrote:Jao sinoć popila večernju dozu tableta oko 9 sati i legla da gledam tv, zaspala. Apaurin me odmah uspava. Probudila se oko 2, samo se presvukla i pokrila i spavala do 11 i 10 jutros
Mu'nu me jutros moja Jela laktom u rebra, u toplom gnijezdu i glasom zvonkim ko u ladarice, upita me - jesi li buudaann...aann...ann..nn..nn..n !? Ja taman biJo pri kraju nakvog sna* ; ono, maHAm rukama i poput sokola letim polaHko iznad nakvoga polja,prepunog cvijeća i sa prelijepom malom kućicom i potokom što žubori. Na jednoj livadi vidim, opruženu na travi, jedru, rumenu, zdravu seljanku, ogrnutu paučinastim, prozirnim velom, kroz koji moje oko sokolovo vidi baš sve. Pođoh kružiti iznad ljepotice, spuštajući se sve niže i niže.....i eto, kako to obično i biva, tada me moja Jela...
Namah se probudih, otvorih oči još pune sna i vidjeh kako se lice moje ljepotice preobražava u poznati, uvijek i bezrazložno upitni i zašiljeni Jelin pogled. Osjećaj uobičajene krivice struji mi kroz kapilare podsvijesti, kad me Jela tako ispitivački gleda, čak i u trenucima izričite i napadljive nježnosti, kad joj se ponekad javi. Gledam to njezino lice, spremajući se da ga poljubim, s osjećajem radosti sretnoga princa, dok ljubi žabu, da bi je pretvorio u ljepoticu. Jela i nakon moga poljupca ostade lica kamenog. Nasu mi kafu, zagleda se kroz prozor u kišu.
Jesi li se naspaavoo..voo..oo..o..!?
Reko' jeesaamm, a tiii... iii..iii !? Ladarice moja.

-------------------------
* Kažu da je letenje u snu erotski san i znak emotivne nezrelosti. Nakav ili nakva Jugo (ili će bit Yungo), tako, biva, zborijo na nakvu sijelu.
Namah se probudih, otvorih oči još pune sna i vidjeh kako se lice moje ljepotice preobražava u poznati, uvijek i bezrazložno upitni i zašiljeni Jelin pogled. Osjećaj uobičajene krivice struji mi kroz kapilare podsvijesti, kad me Jela tako ispitivački gleda, čak i u trenucima izričite i napadljive nježnosti, kad joj se ponekad javi. Gledam to njezino lice, spremajući se da ga poljubim, s osjećajem radosti sretnoga princa, dok ljubi žabu, da bi je pretvorio u ljepoticu. Jela i nakon moga poljupca ostade lica kamenog. Nasu mi kafu, zagleda se kroz prozor u kišu.
Jesi li se naspaavoo..voo..oo..o..!?
Reko' jeesaamm, a tiii... iii..iii !? Ladarice moja.

-------------------------
* Kažu da je letenje u snu erotski san i znak emotivne nezrelosti. Nakav ili nakva Jugo (ili će bit Yungo), tako, biva, zborijo na nakvu sijelu.
Nemojte šta zamjerit. 
-
Ciklama
tri dana ne spavam haman nikako. handri me ova prehlada zesce. i sad kad bih mogao mozda spavati, moram raniti. valja na posao.