harlekin wrote: 27 Aug 2023, 22:21
Krokodil Behko wrote: 27 Aug 2023, 21:35
Dok je ovaca biće i vune.
Desničari i jesu ovce. Bliži su intelektom njima, nego homo sapiensima, na stranicama ovog foruma, mnogostruko dokazano. Uvrijedio nekoga? Ma boli me. Valja meni čitati ove kretenluke svaki dan.
Dva put sam moro provjerit naslov teme,sve nekak ocekivo bi da se radi o nekoj zemlji "kozojeba" kak ti znas mudro zborit.
Kad ono bome dični zapad ti izjednacavas intelektualno s ovcama,jer slozit ces se ove ovce znaju i krojit politiku svijeta tj zapada.Nie ti to fino bome
Ne kroje ovce politiku vec deep state.
Republikance ipak nebih nazvao desnicarima, prije su konzervativci. Ono familija, crkva, etika i moral(makar i kao gluma), nepisana pravila, jednoobraznost u standardima, odsustvo kritike,... i sto su uopsteno sretniji u zivotu koji im je neukaljan dubokim mislima i imaju sa kim tu srecu dijeliti. Jasta neg ovce. Kod nas SDA, HDZ, i sve srpske stranke po mentalitetu glasaca nekako najblize tome. Kolega Nasuf, inace veliki moralista i dusebrizanik bi da je rodjen kao Amer mahao konfederativnom zastavom, slusao Kid Rocka i glasao - zna se.