nadam se proboju slobode, na mjesto gdje i pripada a to je uži vrh bh nogometa

ma stari lisac zna i kako se dolazina naslovnice i iz druge ligelaganini wrote:to je atrakcija kad ćiro napravi..lani krstičević to napravio s bencunom a tudor ove godine s mujanom...
igmanski marš nisu apsolvirali dobroKrokodil Behko wrote:Eeejjj Jedinstvo kiksalo. Sad su samo tri boda razlike u odnosu na Slobodu.
Nigdje da nađem tabelu ali pisalo je na protalima da je Jedinstvo tek remiziralo s nekim levatima
ali meni ova imena klubova....sloboda između bratstva i jedinstvaKrokodil Behko wrote:Znači, već su druga pozicija i mogu u direktnom srazu, odlučiti pobjednika lige.
Nešto imam osjećaj da će Sloboda samo da se prošeta kroz proljetni dio.
Čini mi se da ide samo jedan. Drugi dolazi iz lige RS.storm wrote:ali meni ova imena klubova....sloboda između bratstva i jedinstvaKrokodil Behko wrote:Znači, već su druga pozicija i mogu u direktnom srazu, odlučiti pobjednika lige.
Nešto imam osjećaj da će Sloboda samo da se prošeta kroz proljetni dio.![]()
a čuj pojačali se, evo došli na 3 boda, sve takoreći imaju u svojim rukama, zasad....kiskati će još svi, pitanje samo tko bude manje....ja opet mislim, da je ćiro i takav kakav je ipak prevaga
a koliko ih ide u premier....1 ili 2 ?
to sam si i mislio....znači pakleno će biti do kraja....za svaki bodKrokodil Behko wrote:
Čini mi se da ide samo jedan. Drugi dolazi iz lige RS.
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests