Alifakovac. Bistrik skola, sve je to tu
U koju osnovnu si isla? Moris M.S.?
Moderator: VIP
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Alifakovac. Bistrik skola, sve je to tu

A ja sišla malo prije osnovne
Ispisi se, gospodjo, iz bistricke jalije

Fühl dich umarmtspacebound wrote: 04 Oct 2023, 06:57 Cim sam se probudila sjetila se predivnog sna. Oci sam svoje uz kafu isplakala![]()

Bas mi treba utjeha, ne znam kako cu se danas sastavit, sve mi sad pred ocima onaj njegov lijep osmijeh, rupice na obrazima, ona njegova razigranost, zivot....Morgen wrote: 04 Oct 2023, 07:01Fühl dich umarmtspacebound wrote: 04 Oct 2023, 06:57 Cim sam se probudila sjetila se predivnog sna. Oci sam svoje uz kafu isplakala![]()
![]()

Ko to, draga?spacebound wrote: 04 Oct 2023, 07:04Bas mi treba utjeha, ne znam kako cu se danas sastavit, sve mi sad pred ocima onaj njegov lijep osmijeh, rupice na obrazima, ona njegova razigranost, zivot....

Od tetke sin. Ali vise mi je bio kao brat, rasli smo skupa iako je bio 6 godina mladji od mene. Prvi put ga vidjela na slici. Tetka nam u ratu poslala iz Njemacke. Njemu 6 mjeseci, sjedi naslonjen na dva zuta jastuka, ja sve onu sliku milovala, isparala je noktom.Morgen wrote: 04 Oct 2023, 07:09Ko to, draga?spacebound wrote: 04 Oct 2023, 07:04
Bas mi treba utjeha, ne znam kako cu se danas sastavit, sve mi sad pred ocima onaj njegov lijep osmijeh, rupice na obrazima, ona njegova razigranost, zivot....
Ali bez obzira, tebi draga osoba koju si volela, uvek bidi zahvalna da si ga imala u svom zivotu. Neko nema ni to.
Bol nece biti manja, znam. Ali ljubav nikad ne umore.

Users browsing this forum: Fuddo and 2 guests