Samo da pitam
Moderator: VIP
- Maja
- Administrator
- Has thanked: 7755 times
- Been thanked: 18241 times
- Status: Offline
Re: Samo da pitam
Zamršen ti taj link. Šta je m. na početku, šta je desktop_uri.
To nema veze s forumom već s tvojim mobitelom a ja se ne razumijem u te nove mobitele pa nek ti neko drugi ko zna pomogne.
To nema veze s forumom već s tvojim mobitelom a ja se ne razumijem u te nove mobitele pa nek ti neko drugi ko zna pomogne.
-
m je mobilna verzija youtube, pa i cijela adresa, i vjerovatno zbog toga nece, jer koristis mobilnu aplikaciju...
-
-
Koju koristiš App. Ima ih više?Blackhawk wrote:m je mobilna verzija youtube, pa i cijela adresa, i vjerovatno zbog toga nece, jer koristis mobilnu aplikaciju...
-
Pokusaj koristiti neki browser za mobitel i preko njega otvarati youtube a ne preko aplikacije yt... i onda u browseru bi trebala biti standardna adresa youtube-a...
A mislim da nije bitna koja je app, da svaka stavlja to m ispred adrese i zbog toga ovaj kod sto je na forumu ne radi sa takvom adresom..
A mislim da nije bitna koja je app, da svaka stavlja to m ispred adrese i zbog toga ovaj kod sto je na forumu ne radi sa takvom adresom..
-
Pa tako sam pokušavala i eto gore sam kopirala kako mi bude...Blackhawk wrote:Pokusaj koristiti neki browser za mobitel i preko njega otvarati youtube a ne preko aplikacije yt... i onda u browseru bi trebala biti standardna adresa youtube-a...
..
-
To je belaj kad koristis manje uredjaje, tj mobitel, ipad i slicno, koji imaju manju rezoluciju ekrana, pa automatski svaka stranica ima granicu sa rezolucijom i cim je manja od te odmah te baca na mobilnu verziju stranice..
Rjesenje, ne znam da li postoji kod yt negdje da kliknes na DESKTOP IZGLED stranice da ti prikaze stranicu onako kako se prikazuje na compu, uglavnom bude na dnu negdje..
Drugo rijesenje, ne znam da li Maja moze napraviti jos jedan kod u kojem bi bili linkovi sa m.yoube.com, i moguce da bi na taj nacin moglo raditi.
Rjesenje, ne znam da li postoji kod yt negdje da kliknes na DESKTOP IZGLED stranice da ti prikaze stranicu onako kako se prikazuje na compu, uglavnom bude na dnu negdje..
Drugo rijesenje, ne znam da li Maja moze napraviti jos jedan kod u kojem bi bili linkovi sa m.yoube.com, i moguce da bi na taj nacin moglo raditi.
-
[ytube][/ytube]
Izbrises m ubacis www.
Isto sam pitala nekidan niko mi nije odgovorio, sad mi muz objasnio
Izbrises m ubacis www.
Isto sam pitala nekidan niko mi nije odgovorio, sad mi muz objasnio
-
Eto sad bi trebalo da je ok...Blackhawk wrote:To je belaj kad koristis manje uredjaje, tj mobitel, ipad i slicno, koji imaju manju rezoluciju ekrana, pa automatski svaka stranica ima granicu sa rezolucijom i cim je manja od te odmah te baca na mobilnu verziju stranice..
Hvala...

[ytube][/ytube]
-
- POSAVLJAK
- Aktivni forumaš
- Location: Wligorski okrug zapadno europskog centra na planini Arhipelagovog vrha
Vi koji radite posao iz fotelje, jel istina da imate "Gospodsku bolest", ili je to samo tako navikano? Julia,dacina,Spanac...imal još neko da odgovori? Čisto me interesuje zbog mogućeg novog posla preko veze, pa ono da se pripremim 

- Maja
- Administrator
- Has thanked: 7755 times
- Been thanked: 18241 times
-
- Inventar foruma
Jedini problem mi je nazuljana koza izmedju supka i muda a to mi je vise od sica nego od fotelje.POSAVLJAK wrote:Vi koji radite posao iz fotelje, jel istina da imate "Gospodsku bolest", ili je to samo tako navikano? Julia,dacina,Spanac...imal još neko da odgovori? Čisto me interesuje zbog mogućeg novog posla preko veze, pa ono da se pripremim
Drzim ti fige za poso Poske, pa sam brate vidi kako je. I one vene po nogama da zaljecis

- POSAVLJAK
- Aktivni forumaš
- Location: Wligorski okrug zapadno europskog centra na planini Arhipelagovog vrha
Spanac_113 wrote:Jedini problem mi je nazuljana koza izmedju supka i muda a to mi je vise od sica nego od fotelje.POSAVLJAK wrote:Vi koji radite posao iz fotelje, jel istina da imate "Gospodsku bolest", ili je to samo tako navikano? Julia,dacina,Spanac...imal još neko da odgovori? Čisto me interesuje zbog mogućeg novog posla preko veze, pa ono da se pripremim
Drzim ti fige za poso Poske, pa sam brate vidi kako je. I one vene po nogama da zaljecis

Maja wrote:A šta je to jel hemoroidi?

D.I.L.L.I.G.A.F.
btw. U ovom ruznom svijetu imam noge za 10 :D
btw. U ovom ruznom svijetu imam noge za 10 :D