Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Blackhawk wrote:A i cazinska strana je poplavljena isto, Coralici pod vodom isto, a kisa jos uvijek pada...
Radic....Glinica....??
Radića most? Tamo malo treba da poplavi i da nema prolaza, mislim da od jutros Black ne može kod mene na kahvu. Bare prema Glinici pod vodom, haos. Poslijepodne sam obišla taj teren, ali nisam išla u Glinicu, mada je bilo u planu, jer ima nekih kuća i zemlje na prodaji a povoljno.
ti jos malo men po dvoristu nest obilazit
oklena si ti
Blackhawk wrote:A i cazinska strana je poplavljena isto, Coralici pod vodom isto, a kisa jos uvijek pada...
Radic....Glinica....??
Radića most? Tamo malo treba da poplavi i da nema prolaza, mislim da od jutros Black ne može kod mene na kahvu. Bare prema Glinici pod vodom, haos. Poslijepodne sam obišla taj teren, ali nisam išla u Glinicu, mada je bilo u planu, jer ima nekih kuća i zemlje na prodaji a povoljno.
ti jos malo men po dvoristu nest obilazit
oklena si ti
Vidiš ti to. Možda sam ofijala i oko tvoje kuće a ne znam. Od kuće sam.
Zbog nevremena u Atlanti najvjerovatnije ni danas necu ici na posao
Juce je krenulo sa ledenom kisom i snijegom a evo jutros vidim da snijega ima toliko da onemogucava normalan saobracaj
Nevjerovatno da se ovo desava na Jugu gdje nema snijega zimi osim sto zna ponekad "naletiti" jednom godisnje
Kada ljudi odu od tebe, pusti ih neka idu.Tvoja sudbina nikada nije vezana za nekoga ko te napusti. To ne znači da je ta osoba loša, nego da je njena uloga u tvom životu završena."
I, obratno!
Nista e -cig. ako vec zelis da prestaneš sa duhanom , onda neka to bude klasičan način - ugasiš posljednju i kažeš im ćao- ujedno ti dobro dođe da vidiš koliko si sam prema sebi od riječi !
Nista e -cig. ako vec zelis da prestaneš sa duhanom , onda neka to bude klasičan način - ugasiš posljednju i kažeš im ćao- ujedno ti dobro dođe da vidiš koliko si sam prema sebi od riječi !
ma prestanem ja mjesec dva i onda opet pocnem. karakter nula.
ma prestanem ja mjesec dva i onda opet pocnem. karakter nula.
meni je dobro...evo 20tak dana trošim i nisam zapalio onu običnu....a dobro je to možeš gdje hoćeš malo povuć na brzinu i samo nikotinn unosiš, bez katrana i ostalih stvari.....opet kažem, meni paše a kupio sam je od prijateljice kojoj nije sjela nikako
ako ne probaš, nećeš znati...
i nemoj štedjeti...tek sa kvalitetnom češ dobiti ono pravo što e-pljuga donosi....50€+...
Last edited by storm on 13 Feb 2014, 11:58, edited 1 time in total.
Kad smo kod cigareta danas je tačno mjesec dana od kako ne pušim (nikad mi cigareta nije pala na pamet) a najgore je to što ću za koji mjesec opet možda početi. Al ono 3 do 5 dnevno kao i uvijek.
meni je dobro...evo 20tak dana trošim i nisam zapalio onu običnu....a dobro je to možeš gdje hoćeš malo povuć na brzinu i samo nikotinn unosiš, bez katrana i ostalih stvari.....opet kažem, meni paše a kupio sam je od prijateljice kojoj nije sjela nikako
ako ne probaš, nećeš znati...
Meni je ćeif zapaliti..pravu cigaretu i ne mislim prestajati dokle god se mogu kontrolisati...
Par cigareta na dan mi dođe kao opuštanje,jest da se ponekad na sijelima izgubi kontrola,ali et...