I ja sam tebe zejenigreeneyes wrote:Da sam poželio Bambuću, njet pivsku flašu od dva litra, već ovu našu forumsku Bambuću
Usput da poželim dobrodošlicu Jagodi koja će me zamijeniti na forumu jer vidim da je pravo vesela osoba
Zejeni
Moderator: VIP

I ja sam tebe zejenigreeneyes wrote:Da sam poželio Bambuću, njet pivsku flašu od dva litra, već ovu našu forumsku Bambuću
Hvala BambiBambi wrote: Usput da poželim dobrodošlicu Jagodi koja će me zamijeniti na forumu jer vidim da je pravo vesela osoba![]()

nemam pojma kako ide tema,ali tacno te zamisljam kako nazorišKrokodil Behko wrote:Pazim..pazim..
Tako je Zeguljo, da nije zaspo banovo bi me. SutiZagorka wrote:nemam pojma kako ide tema,ali tacno te zamisljam kako nazorišKrokodil Behko wrote:Pazim..pazim..

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Uvijek si bila dosjetljivaJulia-Klara wrote:nadji kakvu kutiju, stavi u centar Zenice i popni se na istu... oko vrata okaci natpis "Bambuca volim te, vrati se"greeneyes wrote:Da sam poželio Bambuću, njet pivsku flašu od dva litra, već ovu našu forumsku Bambuću
Jao, koji sam ja sretnikBambi wrote:I ja sam tebe zejenigreeneyes wrote:Da sam poželio Bambuću, njet pivsku flašu od dva litra, već ovu našu forumsku Bambućuuđoh samo da tebe ljubnem makcuz
![]()
Usput da poželim dobrodošlicu Jagodi koja će me zamijeniti na forumu jer vidim da je pravo vesela osoba![]()
Zejeniako budeš htio da se ponekad čujemo mogu te dodati na msn
cmok

Sad on vjeruje da je neko namjerno izvršio atak na njegaSpanac_113 wrote:laganini
Hadžinica