Care, zar ne vidiš da je ovo neka navijačka bakljada??
Moguće da je iz 2019 kad smo mi slavili 25 godina navijačke skupine...
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo

Care, zar ne vidiš da je ovo neka navijačka bakljada??

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Ama reko sam već da Ameri nemaju veze sa ovim naoadom, yebem te gluha i pjana.Fuddo wrote: 08 Oct 2023, 23:29Mnogo ih je biloLaser wrote: 08 Oct 2023, 23:24
Mnogo ih je bilo moj rođo, znaš ti to dobro, ali to nije tema.![]()
Nego, de ti meni kaži kako je moguće da je Hamas uspio sakriti sve te opsežne pripreme koje su svakako morale prethoditi ovom napadu. Nije ovdje u pitanju desetak mahalskih momaka koji se okupe i dogovore kako će napast neki Izraelski punkt ili gađat prećkana izraelske vojnike.
Ako je Hamas postao sposoban u tajnosti izvesti ovakve pripreme koje uključuju planove, logističko obezbjeđenje, mobilizaciju, obuku itd, kako se vi i vaši štićenici mislite u bućnosti nosit sa Hamasom?
Jasno ti je da Hamas neće nestati bez obzira na ishod ovog rata, pa bi bilo lijepo da ne pominješ nekakvo ZboNbardovanje, jer ih je do sada bilo bezbroj, mnogo više nego u Vijetnamu, Iraku i Avganistanu zajedno, pa je Hamas opet živ da nemEre bit življi.![]()
Sta ja znam kako je moguce, organizuju se 70 godina, sad tamo sad vamo, valjda su nesta i naucili.
Nemaju bolan sa ovim ameri nista, nije ovo njihov rukopis
Mislim, sad imaju. Valja to smirit i dovest u kakav takav red.

Pa eto, napisao si na kraju zasto.Laser wrote: 08 Oct 2023, 23:51Ama reko sam već da Ameri nemaju veze sa ovim naoadom, yebem te gluha i pjana.Fuddo wrote: 08 Oct 2023, 23:29
Mnogo ih je bilo![]()
Sta ja znam kako je moguce, organizuju se 70 godina, sad tamo sad vamo, valjda su nesta i naucili.
Nemaju bolan sa ovim ameri nista, nije ovo njihov rukopis
Mislim, sad imaju. Valja to smirit i dovest u kakav takav red.Spominjao sam da generalno pravite sranja đe god vam se ćefne, pogotovo u arapskom svijetu.
Što gore kod Arapa, to za vas bolje.![]()
Nego, rođo, odakle ideja da su Rusi ovo zakuhali? Zašto bi se Rusi tako gadno zamjerili Izraelu? Kako im ide u prilog još jedan neprijatelj, konkretno Izrael? Kako su tako brzo izgradili operativne pozicije u Hamasu sa kojim nikad nikakve veze nisu imali?
Istina, nije im mrzak još jedan požar u svijetu, da se bar nakratko svrati pažnja sa Ukrajine, ali kako su Rusi mogli stati iza Hamasa?
Chan wrote: 08 Oct 2023, 23:50 Ovo gore je haman fake... tačno više nikad na twitter i slične stranice neću ulaziti.

Kako su to Rusi izveli, a da niko ne primijeti?Fuddo wrote: 08 Oct 2023, 23:52Pa eto, napisao si na kraju zasto.Laser wrote: 08 Oct 2023, 23:51
Ama reko sam već da Ameri nemaju veze sa ovim naoadom, yebem te gluha i pjana.Spominjao sam da generalno pravite sranja đe god vam se ćefne, pogotovo u arapskom svijetu.
Što gore kod Arapa, to za vas bolje.![]()
Nego, rođo, odakle ideja da su Rusi ovo zakuhali? Zašto bi se Rusi tako gadno zamjerili Izraelu? Kako im ide u prilog još jedan neprijatelj, konkretno Izrael? Kako su tako brzo izgradili operativne pozicije u Hamasu sa kojim nikad nikakve veze nisu imali?
Istina, nije im mrzak još jedan požar u svijetu, da se bar nakratko svrati pažnja sa Ukrajine, ali kako su Rusi mogli stati iza Hamasa?
Ukrajina vise nije vijest.

Pajdo platis cenera dolara i mores imat plavo tacno na akauntuChan wrote: 08 Oct 2023, 23:50 Ovo gore je haman fake... tačno više nikad na twitter i slične stranice neću ulaziti.

Treba se prvo odbranit, kae nemaju sljemova i pancira dovoljno za sve. Valja mobilizovat demobilisane, i musko i zenskoChan wrote: 09 Oct 2023, 00:01 ev viču Fudini sa će izraelska vojska ući u Gazu u narednih 48 sati
dok se konsoliduju i preuzmu baze nazad
Aha, Znači Iranci su tek tako izručili Hamas Rusima?

A dobro, nisuLaser wrote: 09 Oct 2023, 00:08Aha, Znači Iranci su tek tako izručili Hamas Rusima?
Hamas je dotle glup da odjednom nađe novg pokrovitelja sakojim nikad nije imao nikakve odnose?
Ili su ih Iranci nako malo iznajmili ko što se iznajmi renta kar?
Haj biži, ne sramoti se.![]()
Pa ući će, to je gotovo sigurno, ali teško da će to biti tako brzo.Chan wrote: 09 Oct 2023, 00:01 ev viču Fudini sa će izraelska vojska ući u Gazu u narednih 48 sati
dok se konsoliduju i preuzmu baze nazad
Kupili rođo, nešto kupili, nešto dobili od pokrovitelja Irana, kao i sto puta do sada.Fuddo wrote: 09 Oct 2023, 00:09A dobro, nisuLaser wrote: 09 Oct 2023, 00:08
Aha, Znači Iranci su tek tako izručili Hamas Rusima?
Hamas je dotle glup da odjednom nađe novg pokrovitelja sakojim nikad nije imao nikakve odnose?
Ili su ih Iranci nako malo iznajmili ko što se iznajmi renta kar?
Haj biži, ne sramoti se.![]()
Sami su oni to, naumpalo im.
Skovali sebi raketa iza kuce, od klaMfi

Cia ih sakrilaLaser wrote: 09 Oct 2023, 00:12Kupili rođo, nešto kupili, nešto dobili od pokrovitelja Irana, kao i sto puta do sada.Fuddo wrote: 09 Oct 2023, 00:09
A dobro, nisu
Sami su oni to, naumpalo im.
Skovali sebi raketa iza kuce, od klaMfi
No, pitanje je kako su uspjeli u tajnosti obavit sve pripreme. Nemoj se pravit lud, ratovo si yebo ga ti, znaš kako to ide sa pripremama.
Kako su sakrili sve te silne pripreme?
Sereš bezveze, al haj nek ti bude.Fuddo wrote: 09 Oct 2023, 00:13Cia ih sakrilaLaser wrote: 09 Oct 2023, 00:12
Kupili rođo, nešto kupili, nešto dobili od pokrovitelja Irana, kao i sto puta do sada.
No, pitanje je kako su uspjeli u tajnosti obavit sve pripreme. Nemoj se pravit lud, ratovo si yebo ga ti, znaš kako to ide sa pripremama.
Kako su sakrili sve te silne pripreme?![]()

Cekaj rodjo da nazovem ovog jarana u pentagonu, pa cu ga upitat to za nosace aviona
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests