Ja sam svoja dva druga izvela u kafanu....Razveli se obojica. Ovaj jedan nikakav. Depresivan postao zbog svega...Moje "raspustenice". I dodje i jaranica s kojim se znamo 20+ godina....Slucajno naisla.HAVANA wrote: 10 Oct 2023, 07:14Meni se kuma udala u 50 godini. Prvi put. Dodje jaran iz kanade na odmor, a svi zajedno u skolu isli. Simpatija joj bio. On razveden. Sa njim na pivi jada se on nesta na nake 2 zene sto je imo. Reko komplikujes ti to nesta puno po bijelu svijetu. Nadji ba koga na istoj valnoj duzini, iz mladosti, nema tu puno price, poklapa se bruku stvari i razmisljanja. I popijemo tih piva. Reko i ona ti je tu, mogli bi se vidit na kafi. I dogovorimo. Ja naravno nisam mogao, nesta hitno imao, hajte vi... Prodje 15 dana, ganja ona papire. Eno ih u kanadi. Gotiva stroga ima 3 godine. Kez od uha do uha.
Ja iduce sedmice u gradu, kaze znas sta ima novo? On i ja smo zajedno....Tu noc ostali zadnji kad su se svi razisli, otpratio je kuci i skontali da tu ima nesto vise.
Aaaaaa pa reko:"Super! Znate SVE jedno o drugom vec!"
Sto je najbolje, kad se razvodio ona pomogla bivsoj da se iseli
I skoro se vjencali, gledamo slike, on ima isto odjelo i kravatu kao na prvom vjencanju
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)