Meni najviše smeta kad je neko pokvaren, kad odiše onom zločestom energijom
Hvala Bogu tu je foe
A osjetljivost ne smatram manom
Moderator: VIP
Javni prevoz nije rjesenje?Vanilla wrote: 10 Oct 2023, 09:31 Razmišljam da li da izračunam (tačno) koliko sam do sad izgubila života vozeći se na posao i s posla![]()
Eto me kod tebe![]()
bio sam u aprilu u pragu i bas imate odlican javni prevoz.Julia-Klara wrote: 10 Oct 2023, 12:30Javni prevoz nije rjesenje?Vanilla wrote: 10 Oct 2023, 09:31 Razmišljam da li da izračunam (tačno) koliko sam do sad izgubila života vozeći se na posao i s posla![]()
Eto me kod tebe![]()
Ne znam kako je u Sarajevu, zato pitam.
Jutros sjedim u busu, bila kod doktorice, a nikad nisam isla tim busom i na tu stranu, i kontam - ne bih se ja peglala po autu sad nema tih para.
Plus sto je guzva i autobusima jel, traJvan i metro su zakon.
Kome se obraćaš?Chan wrote: 10 Oct 2023, 12:25 Bome je forum prodisao odstranjivanjem ljudi poput Mundži i insomnije.
To što nekima smeta pozitiva, a koja nije isforsirana kao na Beharu, je skroz druga priča i to više govori o vama.
Žrtvovali biste i dobru forumsku klimu samo zbog vaših guzica jer vam je dosadno i nema nekog ko na najniži način provocira sve oko sebe koje ne voli, pa da se samo smijete.
Na tebe samo prva recenica.Zana wrote: 10 Oct 2023, 12:37Kome se obraćaš?Chan wrote: 10 Oct 2023, 12:25 Bome je forum prodisao odstranjivanjem ljudi poput Mundži i insomnije.
To što nekima smeta pozitiva, a koja nije isforsirana kao na Beharu, je skroz druga priča i to više govori o vama.
Žrtvovali biste i dobru forumsku klimu samo zbog vaših guzica jer vam je dosadno i nema nekog ko na najniži način provocira sve oko sebe koje ne voli, pa da se samo smijete.
Ko vi? Meni Mundži fali samo u poređenju sa pojedincima koji izokola provociraju za razliku od nje koja je provocirala direktno.
Što?
Neki dan sam pet minuta trazio dje sipat vodu za stakla kod dacije
Jel udata?
Jel dobra
Al ne mores autobusom gonit 120 kroz naseljeno mjesto i u krivinu uletit stojom, jedva ostat na cesti i opet za kilometar istoJulia-Klara wrote: 10 Oct 2023, 12:30Javni prevoz nije rjesenje?Vanilla wrote: 10 Oct 2023, 09:31 Razmišljam da li da izračunam (tačno) koliko sam do sad izgubila života vozeći se na posao i s posla![]()
Eto me kod tebe![]()
Ne znam kako je u Sarajevu, zato pitam.
Jutros sjedim u busu, bila kod doktorice, a nikad nisam isla tim busom i na tu stranu, i kontam - ne bih se ja peglala po autu sad nema tih para.
Plus sto je guzva i autobusima jel, traJvan i metro su zakon.
Jel s okusom?
Users browsing this forum: Rum and 18 guests