Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Julia-Klara wrote:ma da, poznato je vec tvoje misljenje da sve najgore osobine posjeduju Bosanci...nista novo
cudilo bi mi da si rekao nesto lijepo za nas... samo mi nije jasno zasto si ovdje svaki dan kad ti zamalo pa gadimo?
Voli Bosanke, al one njega slabije
Hahhahahahaha Sorry Dalmos, ne ljuti se, sala:))))))))
D.I.L.L.I.G.A.F.
btw. U ovom ruznom svijetu imam noge za 10 :D
Julia-Klara wrote:ma da, poznato je vec tvoje misljenje da sve najgore osobine posjeduju Bosanci...nista novo
cudilo bi mi da si rekao nesto lijepo za nas... samo mi nije jasno zasto si ovdje svaki dan kad ti zamalo pa gadimo?
..ajde mani me se nisam ja ovdi da ličim tvoje komplekse... eno ti spana..
...mislim da ću te osvojit...nastojaću.. ali samo ak obudeš opuštena...
...mislim da ću te osvojit...nastojaću.. ali samo ak obudeš opuštena...
Ah zalosna ti majka hahahahahaha To bi ti moj muzek kazaL;))))))))
Al bez zeze sad, zivjela sam u Dalmaciji par godina, i nisam nesto primjetila da Dalmosi ne vole Bosanke
D.I.L.L.I.G.A.F.
btw. U ovom ruznom svijetu imam noge za 10 :D
..ajde mani me se nisam ja ovdi da ličim tvoje komplekse... eno ti spana..
tesko MENI sa mojim kompleksima... ali svima nama sa TVOJIM
Ja sam fakat čuo da su Bosanci na dobrom glasu po cijelom svijetu... al' da su Dalmatinci... to nisam. Šta to kofol ima Dalmatinac? Kad progovori padneš na gu'icu od smijeha.
Kad smo kod govora, mene je uvijek zanimalo dozvoljavaju li u hrvatskim školama dalmatincima pisati onako kako pričaju?
Like Frankie said I did it my way!
Waving your banner all over the place
___________________________________________________ Think different
Rockefeller wrote:Ja sam fakat čuo da su Bosanci na dobrom glasu po cijelom svijetu... al' da su Dalmatinci... to nisam. Šta to kofol ima Dalmatinac? Kad progovori padneš na gu'icu od smijeha.
Kad smo kod govora, mene je uvijek zanimalo dozvoljavaju li u hrvatskim školama dalmatincima pisati onako kako pričaju?
iz priče znam da ne....prijatelji su imali gadne muke, jer su im djeca znala samo dalmatinski, pa su tako i u školi htjela
ajde što dalmoša kako tako i razumiješ...al kad ti onaj međimurac zabrsti mješavinom hrvatskog, mađarskog i slovenskog jezika pa se ti snađi