Klasicna diskriminacijaBonaqua wrote:A srbi i hrvati mogu, jel?
Jebo ovo, idemo na Mars
Moderator: Krokodil Behko
Re: Muslimanima zabranjeno putovati na Mars
Nervira me kad je covjek govno a ponasa se k'o Rafaelo kuglica
Nela wrote:Klasicna diskriminacijaBonaqua wrote:A srbi i hrvati mogu, jel?
eto bona, nemožemo skupa na mars....ali ima drugih destinacija gdje možemo
Habibti, ya nour el - ain... 
-
Ruana
- Status: Offline
Mozete grijeh pripada tebi, po islamu zena mora slusat muskarca.storm wrote:Nela wrote:Klasicna diskriminacijaBonaqua wrote:A srbi i hrvati mogu, jel?opet unose nejednakost na ove prostore
![]()
i onda se cude demonstracijama, mi se jadni toliko borimo za jednakost a oni nama takostorm wrote:Nela wrote:Klasicna diskriminacijaBonaqua wrote:A srbi i hrvati mogu, jel?opet unose nejednakost na ove prostore
![]()
Nervira me kad je covjek govno a ponasa se k'o Rafaelo kuglica
mogu ja sve podnijetiRuana wrote: Mozete grijeh pripada tebi, po islamu zena mora slusat muskarca.
Ruana wrote:Mozete grijeh pripada tebi, po islamu zena mora slusat muskarca.storm wrote:Nela wrote:Klasicna diskriminacijaBonaqua wrote:A srbi i hrvati mogu, jel?opet unose nejednakost na ove prostore
![]()
ne mora ako krivo postupa.
-
Ruana
Vidis da ih ucim ispravno (samo nisam jos oluji objasnila sta sve mora)
- Rockefeller
- Aktivni forumaš

Ne vjeruj ti njima puno @Storm, jer ako im se prepustiš na kraju ćeš 'mjesto na Marsu završiti na hadžu. 
Like Frankie said I did it my way!
Waving your banner all over the place
Shouting in the street, gonna take on the world someday
You got blood on your face, you big disgrace
D.I.L.L.I.G.A.F.
btw. U ovom ruznom svijetu imam noge za 10 :D
i meni se čini, da se priča vrti u tom smjeruRockefeller wrote:Ne vjeruj ti njima puno @Storm, jer ako im se prepustiš na kraju ćeš 'mjesto na Marsu završiti na hadžu.
-
Ruana
Ne More na hadz, prvo se mora osunetiti.Rockefeller wrote:Ne vjeruj ti njima puno @Storm, jer ako im se prepustiš na kraju ćeš 'mjesto na Marsu završiti na hadžu.
Olujo ne slusaj Rokija pojma on nema.
Ruana wrote:Ne More na hadz, prvo se mora osunetiti.Rockefeller wrote:Ne vjeruj ti njima puno @Storm, jer ako im se prepustiš na kraju ćeš 'mjesto na Marsu završiti na hadžu.

D.I.L.L.I.G.A.F.
...a možda i jesam većRuana wrote:Ne More na hadz, prvo se mora osunetiti.Rockefeller wrote:Ne vjeruj ti njima puno @Storm, jer ako im se prepustiš na kraju ćeš 'mjesto na Marsu završiti na hadžu.
- Rockefeller
- Aktivni forumaš

E sunećenje... to već preporučujem. Neopisiv je osjećaj kad ti medicinska sestra drži ono u rukama.

Samo ako je s bismilom.storm wrote:...a možda i jesam većjel se iz medicinskih razloga broji
Like Frankie said I did it my way!
Shouting in the street, gonna take on the world someday
You got blood on your face, you big disgrace
Samo ako je s bismilom.storm wrote:...a možda i jesam većjel se iz medicinskih razloga broji
kakve sestre
-
Blackhawk
Znaci Storm jos sehadet da izgovoris i mozemo vjencanje organizirati 
Blackhawk wrote:Znaci Storm jos sehadet da izgovoris i mozemo vjencanje organizirati
..ispravna odluka..mogu jedino na (polu)mijesec 

..slobodan čovik kad tad bude baniran..
- Bla
- i dva polipa

- Mood:
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 40 times
Vjera je vjera, a tumačenja su tumačenja. Ja volim sam sebi da tumačim stvari.Krokodil Behko wrote:Đe je sad Bla da mu ovo prihevtamo.
Pošo da nas iz vjere išćera
ćućešćećemoćeteće samsijesmostesu
:
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9751 times
- Been thanked: 11486 times
- Status: Online
Re: Jebo ovo, idemo na Mars
Volonteri se već pripremaju za put na Mars
Tri muškarca i tri žene biće osam mjeseci izolovani u jednoj kući na Havajima u okviru priprema budućih astronauta za zajednički život u svemiru tokom misija na Marsu.
“Budući astronauti još ne razumiju u potpunosti sve psihološke rizike i načine da ih izbjegnu. Nasa neće pokrenuti misiju na Marsu dok se to ne riješi”, izjavila je naučnica Kimberli Binsled sa Univerziteta na Havajima.
Američka svemirska agencija planira da prvu misiju s ljudskom posadom na Mars pošalje prije 2030. godine. Ta misija bi trebalo da traje najmanje dvije godine. Volonteri, koji su već nedelju dana u izolaciji, imaju veoma male spavaće sobe u kojima stane krevet, jedna stolica i mali sto.
Kuća ima 140 kvadratnih metara na dva nivoa.Nalazi se na 2.400 metara nadmorske visine na jednom havajskom vulkanu, a okolina podsjeća na Marsovo tlo.
Volonteri imaju pravo na osam minuta tuširanja nedeljno i mogu da izađu napolje samo u svemirskom skafanderu. Oni moraju da četiri puta nedeljno izađu napolje gdje imaju zadatak da sprovode naučna istraživanja kao na Marsu. Budući astronauti su pažljivo izabrani. Pored visokoškolskog obrazovanja, moraju da budu potpuno zdravi i stabilnog psihološkog profila.
Tri muškarca i tri žene biće osam mjeseci izolovani u jednoj kući na Havajima u okviru priprema budućih astronauta za zajednički život u svemiru tokom misija na Marsu.
“Budući astronauti još ne razumiju u potpunosti sve psihološke rizike i načine da ih izbjegnu. Nasa neće pokrenuti misiju na Marsu dok se to ne riješi”, izjavila je naučnica Kimberli Binsled sa Univerziteta na Havajima.
Američka svemirska agencija planira da prvu misiju s ljudskom posadom na Mars pošalje prije 2030. godine. Ta misija bi trebalo da traje najmanje dvije godine. Volonteri, koji su već nedelju dana u izolaciji, imaju veoma male spavaće sobe u kojima stane krevet, jedna stolica i mali sto.
Kuća ima 140 kvadratnih metara na dva nivoa.Nalazi se na 2.400 metara nadmorske visine na jednom havajskom vulkanu, a okolina podsjeća na Marsovo tlo.
Volonteri imaju pravo na osam minuta tuširanja nedeljno i mogu da izađu napolje samo u svemirskom skafanderu. Oni moraju da četiri puta nedeljno izađu napolje gdje imaju zadatak da sprovode naučna istraživanja kao na Marsu. Budući astronauti su pažljivo izabrani. Pored visokoškolskog obrazovanja, moraju da budu potpuno zdravi i stabilnog psihološkog profila.
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)