Dori wrote: 12 Oct 2023, 06:08Ma kažem ti, definitivno moja tema. I ona šta ste danas za****![]()
U Egiptu pala sa kamile….Stresla me, nije htjela da se spusti na koljena na sidjem![]()
Poslije tog išle na ronjenje (nas tri jaranice), ali fol nas tri same se organizovale. Ne trebaju nam vodiči.
Došli u luku, 5 brodova jedan kraj drugog. Pitamo nekog i on nam pokaže prvi da je nas. Uletimo da nadjemo “dobra mjesta” i skontamo secija na gornjoj palubi prazna. I trk gore! I ja kao da uštedim na vremenu navučem masku, peraja na noge…..U tom dolazi neki frajer, govori nama da to nije nas brod, već tamo neki treći, četvrti. I hajde kao mi ćemo sa broda na brod preskočiti da ne idemo okolo. Sidje jedna niz one uske stepenice na brodu, druga za njom. Ja u perajama promasim prvu stepenicu i trrrrr na guzici dole na prvu palubu. I padnem pred dva Egipćanina![]()
Njih dvojica broje pare, samo stadoše! Kaže ovaj jedan meni:”Madam! You ok?!”![]()
I pomogli mi da ustanem…..A jaranica se toliko smijala, kako je preskakala na sljedeći brod pukne glavom gore u neku dasku i pomjeri prednji zub![]()
Ova treća fol kao jao Boze s kim ja idem na more….A te iste zime se razbila na sred Taksima u Istanbulu![]()
Oni Turci je dizali, kontali nekakva Ruskinja se napila![]()
Jedan mali dio... https://depo.ba/clanak/139879/sarajevsk ... hipi-klupe
HAVANA wrote: 12 Oct 2023, 06:55 Konobariso ja u piramidi 88g a guzva je bila otprilike do platoa na vrh dalmatinske. Haman. I zapnem na one stepenice i od svih ljudi na planeti moja tacna se izvrne todoru u krilo. Nadam se da znate ko je todor.Sreca simpatican sam mu bio.
HAVANA wrote: 12 Oct 2023, 06:55 Konobariso ja u piramidi 88g a guzva je bila otprilike do platoa na vrh dalmatinske. Haman. I zapnem na one stepenice i od svih ljudi na planeti moja tacna se izvrne todoru u krilo. Nadam se da znate ko je todor.Sreca simpatican sam mu bio.
Trebala si mu rec haj mrs cupo.Dori wrote: 12 Oct 2023, 08:18HAVANA wrote: 12 Oct 2023, 06:55 Konobariso ja u piramidi 88g a guzva je bila otprilike do platoa na vrh dalmatinske. Haman. I zapnem na one stepenice i od svih ljudi na planeti moja tacna se izvrne todoru u krilo. Nadam se da znate ko je todor.Sreca simpatican sam mu bio.
![]()
Ja sam se zapucala u Celu kod Senatora....Jos iznervirana bila sto ne gleda kud hoda![]()
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest