Ee i na to zakasnim.
Moderator: VIP

Pa šta ćeš sad?Shadow wrote: 13 Oct 2023, 15:11 Boli me glava...a vidim jutros humanitarna brufenom
Ee i na to zakasnim.

To ti je zato śto mnogo trepćeś..

Ako ce ti biti lakse zagrli me

Jedan iskreni zagrljaj može ima JAKO snažan utjecaj na naše tijelo; jača imunitet, pomaže u liječenju raznih fizičkih bolesti, spašava od usamljenosti, depresije, anksioznosti i stresa. I istog trena popravlja raspoloženje! Zagrljaj je najbolja terapija koja postoji pa i tradicija kaže da “svaki put kada nekog iskreno zagrlimo, dobijemo još jedan dan života“. ODMAH zagrlite nekog pored sebe!

.gif&ct=g
.gif&ct=g
Zagrljajem do zdravlja!Rum wrote: 13 Oct 2023, 16:28Jedan iskreni zagrljaj može ima JAKO snažan utjecaj na naše tijelo; jača imunitet, pomaže u liječenju raznih fizičkih bolesti, spašava od usamljenosti, depresije, anksioznosti i stresa. I istog trena popravlja raspoloženje! Zagrljaj je najbolja terapija koja postoji pa i tradicija kaže da “svaki put kada nekog iskreno zagrlimo, dobijemo još jedan dan života“. ODMAH zagrlite nekog pored sebe!

Eeee. Meni kad su ono ledja pukla vadio akumulator iz volva, jebo mu volvo mater. Pola pod sajbom pola vamo, sa 19 poklopaca i sarafa. I iz najgore poze ga podigo, naget... Cvrc.Fuddo wrote: 13 Oct 2023, 19:34 Kad to ljudi naprave, nema
Kako je on uspio bas na ono mjesto uglavit akumulator, meni je misterija. I zasto?
7000 sarafa, crijeva, kablova, da zamijenis jebeni, akumulator?
I onda vice, ja sam inzinjer rodjo, iso u skolu za to, staje
Nanu naninu!
 Da mi hoce samo objasnit sto nije ko i prije, naprijed kod fara, odvrni 10 pa 13 i cupaj. Par minuta. Jok. Da ides u servis... Ko i sijalice. Ko sveto pismo postalo zamijenit sijalicu na vecini auta... Mamu im j.... lopovsku. Sijalica maglenke 76km.
 Da mi hoce samo objasnit sto nije ko i prije, naprijed kod fara, odvrni 10 pa 13 i cupaj. Par minuta. Jok. Da ides u servis... Ko i sijalice. Ko sveto pismo postalo zamijenit sijalicu na vecini auta... Mamu im j.... lopovsku. Sijalica maglenke 76km.
Meni nije nista puklo u ledjimaHAVANA wrote: 13 Oct 2023, 20:23Eeee. Meni kad su ono ledja pukla vadio akumulator iz volva, jebo mu volvo mater. Pola pod sajbom pola vamo, sa 19 poklopaca i sarafa. I iz najgore poze ga podigo, naget... Cvrc.Fuddo wrote: 13 Oct 2023, 19:34 Kad to ljudi naprave, nema
Kako je on uspio bas na ono mjesto uglavit akumulator, meni je misterija. I zasto?
7000 sarafa, crijeva, kablova, da zamijenis jebeni, akumulator?
I onda vice, ja sam inzinjer rodjo, iso u skolu za to, staje
Nanu naninu!

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Kakve utakmice?baton wrote: 13 Oct 2023, 20:20 Još malo do utakmice...ajmo vratite nam tračak nade u fudbal sa pobjedom...inače je sve propast u fudbalu.