Dominantnost u braku..
Moderator: spacebound
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3912 times
- Been thanked: 2947 times
- Status: Offline
Re: Svaka treća majka radije bi bila domaćica
bogme ,pola tog uradim dok ona dodje.... 
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
-
Ruana
Jesi li ti sguran da si HercegovacPasaga wrote:bogme ,pola tog uradim dok ona dodje....
-
Blackhawk
Pasaga wrote:bogme ,pola tog uradim dok ona dodje....
A stignes i photo session obaviti
- Pasaga
- Hadžija

Moji su od Gacka,od Fojnice....Ruana wrote:Jesi li ti sguran da si HercegovacPasaga wrote:bogme ,pola tog uradim dok ona dodje....
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
Lavlje_srce
- Pasaga
- Hadžija

ti si tek zagazio u te vode....Blackhawk wrote:Pasaga wrote:bogme ,pola tog uradim dok ona dodje....
A stignes i photo session obaviti
![]()
sacekaj koju godinu...
...dok rodi jedno....
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
Lavlje_srce
-
Ruana
Da nismo rodbinaPasaga wrote:Moji su od Gacka,od Fojnice....Ruana wrote:Jesi li ti sguran da si HercegovacPasaga wrote:bogme ,pola tog uradim dok ona dodje....
idealno bi bilo da svaka domaćica ima primanja uvećana s brojem dice...pa one što gonjaju karijere eto im prostora a ove zadovoljne..samo jedan problem ima a to je lova..
..slobodan čovik kad tad bude baniran..
Re: Dominantnost u braku..
Ne kontam zasto bi bilo koje bilo dominantno; zar brak/ veza nije partnership?!
D.I.L.L.I.G.A.F.
btw. U ovom ruznom svijetu imam noge za 10 :D
-
Ruana
Na prvu, oni sto nas ne znaju dobro, izgleda im da sam ja ta koja dominira,(zato sto pricam vise nego moj muz) ali nije tako. Ali sam sigurno u kuhinji, ciscenju, pranju i ostalim fizickim aktivnostima po kuci, ja ta koja dominira. 
mislim da je žena dominantnija na sreću karakterno je ozbiljnija i sve što sam postiga a nije malo je pod njenim blagim utjecajem..da nije ja bi se vjerojatno valja sa ekipom po šankovima.. 

..slobodan čovik kad tad bude baniran..
-
Ciklama
Ista situacija.Ruana wrote:Na prvu, oni sto nas ne znaju dobro, izgleda im da sam ja ta koja dominira,(zato sto pricam vise nego moj muz) ali nije tako. Ali sam sigurno u kuhinji, ciscenju, pranju i ostalim fizickim aktivnostima po kuci, ja ta koja dominira.
-
Ruana
Znas, imam prijateljicu iz Prijedora udatu za Hercegovca i ona kaze da su isti.Ciklama wrote:Ista situacija.Ruana wrote:Na prvu, oni sto nas ne znaju dobro, izgleda im da sam ja ta koja dominira,(zato sto pricam vise nego moj muz) ali nije tako. Ali sam sigurno u kuhinji, ciscenju, pranju i ostalim fizickim aktivnostima po kuci, ja ta koja dominira.![]()
Da ne znam da si za Hrcegovcem, pomislila bih da si u braku sa Krajišnikom.
- Luna.
- Inventar foruma

- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 15 times
Ciklama wrote:Ista situacija.Ruana wrote:Na prvu, oni sto nas ne znaju dobro, izgleda im da sam ja ta koja dominira,(zato sto pricam vise nego moj muz) ali nije tako. Ali sam sigurno u kuhinji, ciscenju, pranju i ostalim fizickim aktivnostima po kuci, ja ta koja dominira.![]()
Da ne znam da si za Hrcegovcem, pomislila bih da si u braku sa Krajišnikom.
i kod mene je ista situacija a nisam ni za hercegovcem a ni za krajisnikom
ne mora se polazit od toga, da ako je u brako jedno dominatnije, da onom drugom tako ne odgovara... imam u familiji nekoliko primjera, gdje je jedno dominantnije a drugi je po prirodi takaav da mu pase ta uloga u sjeni.. nekome odgovara biti taj, koji nece morati donosit odluke, nece razbijat glavu oko nekih stvari i pustit ce onog dominantnog da o svemu odlucuje... to je tako. gledajuci sa strane mi se mozemo cuditi i govoriti, gledaj jedno o svemu odlucuje a tu su se uglavnom nasli dvoje, kojima tako pase...
ja nisam tip, koji voli da dominira, niti volim da neko nadamnomm dominira, bez obzira kakav je odnos.. da li u braku, sa prijateljima, na poslu s kolegama istim u rangu... naravno da ne mogu ocekivat da sef ne bude dominantan...
Nesto sam razocaran ovih dana. Proci ce... ili mozda nece... jedno od to dvoje...
Djole
Djole
-
Ruana
Ja i onda na kraju kad nesto ne ispadne kako treba, najlakse je reci "pa ti si tako odlucila"
A ima i onih brakova/ veza dI se ona garibica satra zapisavajuc oko kuce, al dzaba, ker, ko ker
Ovo je iz fb arsenala, podsjeti me za temu

Ovo je iz fb arsenala, podsjeti me za temu
D.I.L.L.I.G.A.F.
-
Ruana
Ruana wrote:Ja i onda na kraju kad nesto ne ispadne kako treba, najlakse je reci "pa ti si tako odlucila"
Isto tako....k'o da su braća
- Sibila
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 38 times
- Been thanked: 877 times
davno sam se izjasnila menisecini na ovu temu ..koga interesuje nek prelista ...........
doduse, mozda sam se i predomislala a stvarno stanje je da nisam nikad bila u braku i sta znam sta nosi dan noc mjesec godina itd.......
pa se to promjeni
u svako slucaju nidje veze
doduse, mozda sam se i predomislala a stvarno stanje je da nisam nikad bila u braku i sta znam sta nosi dan noc mjesec godina itd.......
u svako slucaju nidje veze
heheheheheh Isak Newton je bio genije ne mislis?!Ruana wrote:Bogati kakve o i prijjatelje na fb imas, jes li svi iz Glamoca.
D.I.L.L.I.G.A.F.
-
Ruana
Svakako ali u 1600 i nekoj. Tako mi se cini i tvoji fb prijatelji da zive u kamenom doba.Jagoda wrote:heheheheheh Isak Newton je bio genije ne mislis?!Ruana wrote:Bogati kakve o i prijjatelje na fb imas, jes li svi iz Glamoca.